Ujemite jesenski VIBE v dišavi

0
305

Medtem ko  lahko spoštujemo in občudujemo tiste, ki se vse leto držijo enega najljubšega vonja (bravo za vas!), za ostale pa je vsekakor nekaj čudovitega v tem, da se vaše dišave razvijejo z letnimi časi. Ta mehurčkasta toaletna voda, napolnjena z citrusi, bi morda kričala julij, a bi se v hladnem septembrskem zraku morda zdelo, da ne bo več? A razumete?

In jesen je še posebej dober čas za objem razkošnega novega vonja, saj je pogosto takšna senzorična sezona. Hrustljav zrak, hrustljavi listi, dim iz dimnikov – jesen je kot nekaj ko se čas ustavi in čaka, da bo ponovno zaživelo. Ko odpade vse staro in medtem ko čaka na počitek, čaka na nekajnovega. In zbudili  se bomo v prijetni dišavi, ki vse to pooseblja, je lahko tako veličastno, kot če vrnete svoj najljubši pulover nazaj v omaro. Glede na to smo si zastavili svoje poslanstvo, da izsledimo vonjave, ki so najbolj privlačni od vseh stvari, ki jih imamo najbolj radi v sezoni jeseni. A se veselite?

Preden se lotimo tega, želimo samo priznati, da je spletno nakupovanje dišav izjemno težko, saj še vedno čakamo na tisto prepotrebno iznajdbo, ki vam omogoča, da stvari zavohate skozi zaslon računalnika (kje je aplikacija za to?). Toda dokler ne pride ta dan, se odločimo za najboljši način, da vam predstavimo, kako ti vonji presegajo le sezname vonjav, da vsaki formuli dodamo karakterizacijo  vibracije, ustvarjeno od prvega dne pa do zadnjega.

V kolikor komaj čakate, da zamenjate nekaj dišav v svoji parfumski polički vam danes predstavljamo 3 prav posebne. Ostali bodo sledili skozi naše objave tekom tedna, zato nas kar spremljajte še naprej.

Jo Malone Mimosa & Cardamom Cologne

Tistim, ki imajo raje nežne in ženstvene dišave, bo všeč ta najnovejša dišava Jo Malone, ki vsebuje note  mimoze, kardamoma, sandalovine, tonke in fižol. Jesenski vibe: Lena (a bujna!) kot nežna kopel z mehurčki v nedeljo zjutraj.

 

Kremna tonka in gladka sandalovina, tkana pod praškastim heliotropom in damasno vrtnico, pobrana ob zori. Kardamom odpre vonj. Ta hladna začimba ima kančke limone in doda šumeč kontrast toplemu cvetličnemu srcu. Mimoza pa razpree srce. Prašasta mimoza doda medeni in topel cvetlični značaj, ki osvetli srce dišave. Tonka fižol določa osnovo. Čudovita je, topla s poudarki mandljev, vanilije in aromatičnim tobakom, ki dišavi dodajo otipljivo bogastvo.

Maison Louis Marie Bois de Balincourt Perfume Oil

Ta lahki vonj, pri katerem prevladuje sandalovino, nabira vedno tako subtilen udarec, zahvaljujoč notam vetivera, muškatnega oreščka, cimeta, cedre in le kančka jantarja. Zapomnite si naše besede – zaželeli si boste tudi svečo v tej dišavi . Jesenski vibe: Nosite svojo najljubšo flanelasto pižamo v velikem, zračnem prostoru. Odprta, široka in zelo zračna. A hkrati topla in udobna.

Louis Marie Aubert du Petit Thouars je bil pionir v francoski botanični zgodovini. Marie du Petit Thouars nadaljuje svojo zapuščino z ustvarjanjem luksuznih izdelkov, ki se osredotočajo na slavne vonje, prežete z edinstvenimi cvetnimi dišavami.

Memo Paris African Leather Perfume

Zadnji v Memo-jevi seriji. Vonji kardamoma, usnja in geranije se združujejo za divje zabaven koktajl dišave. Jesenski vibe: Spomini (ali fantazije), da se dogaja na safariju, ker se začne že v tem mrzlem vremenu nekaj mesecev. V življenju vedno potrebuješ malo eskapizma, kajne?

Če vas spominja na toploto in eksotično raznolikost afriške savane, vas bo ta brezčasna, razkošna dišava prevažala v eksotične dežele. Ključne note sladkega, začinjenega kardamoma, zelene, cvetličnega geranija in dimljenega usnja se kombinirajo z ozadjem bergamota, ouda, žafrana in kumine za popolno ravnovesje, ki dvigne svežino in privlačno bogastvo, ki neustavljivo ostane na koži.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj