6 dišav, ki dišijo po poletju

0
859

A ni veselje, da bi lahko takoj prepoznali poseben vonj poletnih počitnic? A ni sreča, da že v dišavi lahko najdemo poletje?

Seveda je. Našli smo dišave pri katerih samo z enim pritiskom nanje sprožimo spomine na noči, dolge sončne dneve na plaži in vijugaste poti, ki so obdane s slastnimi cvetovi morja in plaže in nas takoj popeljejo  v mislih po vonjavah, kot so kokosovo olje, vanilija, bel floralis in limone.

Katere so te dišava?  Nakup šest najboljših novih dišav, ki dišijo kot poletje preveri v nadaljevanju te novičke.

  1. Estée Lauder kot vsako drugo poletje je tudi to ponovno izdala svojo najljubšo dišavo Bronasta boginja (Bronze Goddess), ki zadovolji oboževalce, ki se vsako leto vrnejo ponjo. S kokosom, amberjem, tiarejem, vaniljo in bergamotom – dobesedno diši kot poletje.

     Estee Lauder Bronze Goddess prva dišava izbrana za poletje.

      2.  Atelier Cologne – Sadno in zeleno, Atelier Cologne’s Clémentine California je sončna kompozicija s klementinami, mandarinami in brinom vrhovi iz brinovih jabolk, srca zvezdastega janeža, paprike in bazilike ter baznih notj sandalovine, cipresa in vetivera.

     Atelier Cologne – Clémentine California druga dišava izbrana za poletje.

    3. Atelier Bloem – V navdihu poletne hiše Andrew Goetz v dolini Hudson, se mešajp vrhunske note neroli, črnega popra in bergamota z srcem jasmina, detelje, rožnate vode in cvetov oranžne barve ter bazične note iz tikovine, sandalovine in mošusa. Čisti, sveži in eterični. Poletni.

      Atelier Bloem tretja dišava izbrana za poletje.

4. Creed Virgin – Vam je všeč pina coladas? Nova CreedovaVirgin Island Water vsebuje kokosove note,  kot tudfi note limete, mandarine, ingverja in bergamota, kot tudi note ylang ylanga, mošusa, tropskega gozda in zelnatih akordov.

  Creed Virgin Island Water, četrta dišava izbrana za poletje.

5. L’Artisan Parfumeur – Ni vonja, ki je podoben pomarančnemu cvetu, da bi takoj prižgal občutek sončnih poletnih počitnic. L’Artisan Parfumeur’s Histoire d’Orangers meša oranžne cvetove z neroli in mošusom.

L’Artisan Parfumeur Histoire d’Orangers, peta dišava izbrana za poletje.

6. Tom Ford – Mandarino Di Amalfi Acqua Tom Forda, zasnovan za pozivanje na čudovito italijansko čudovito obalo Amalfi, je nadaljevanje zelo priljubljenega Mandarina Di Amalfija leta 2014. Citrusi, meta in divje cvetice so navdihnjeni od zelenih pečin, kar naredi  okusen in popolnoma poletni vonj.

Tom Ford Mandarino Di Amalfi Acqua, šesta dišava izbrana za poletje.

Torej šest dišav, za katere smo prepričani, da boste med njimi našli svojo najljubšo. Zadišite po poletju in naj vam diši po poletju.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj