7 dišav, ki jih nosijo zvezdnice

0
469

Se velikokrat sprašujete katere so tiste dišave, ki jih nosijo zvezdnice? Morda zato, ker so dišave še zmeraj na dosegu roke in v cenovnem razponu, da si lahko prav vsak privošči tudi najbolj zvezdniško dišavo. No morda ne čisto vsako, a vsaj večino. Pa mislite, da zvezdniki zares nosijo pregrešno drage dišave?

Ste se kdaj spraševali katero dišavo uporablja Beyonce preden gre na nastop oziroma svoj koncert? Ali pa vas je morda zanimalo kako diši Selena Gomez? Zvezdniki nam postavljajo neke smernice in veliko ljudi se zgleduje po zvezdnikih, zato imajo le ti moč da tudi nas prepričajo v nakup – naprimer dišave. Mi smo samo za vas izbrskali kako dišita prav Beyonce in Selena Gomez. In bili smo presenečeni. Pričakovali smo namreč pregrešno drage dišave izbrskali pa…

Nikoli ne boste uganili, a Beyonce ni prav nič pretirano zvezdniška pri dišavah. Nosi namreč čisto preprosto dišavo in sicer  FLEUR DE ROCAILLE BY CARON. Vonj, ki diši po lilijah, jantarju, sandalovini, mošusu, cedri in celo nekaj vrtnice in nageljnov najdemo v njej. Presenečeni? Tudi mi smo bili. Gre za eno izmed najljubših dišave Beyonce in če sklepamo po dišavah ni Beyonce prav nič zvezdniška. 

Kaj pa Selena? Selena diši po  DAISY EAU SO FRESH BY MARC JACOBS. Sveža in zelo čutna dišava. Kot tudi Selena sama. A kljub vsemu, tudi ona ne nosi pregrešno drage dišave. To je dišava, ki je opremljena z notami grenivke, vijolice, hruške, cedrovine, maline in celo nekaj jabolčnih cvetov najdemo v njej. Zares zelo lep vonj in tudi  tukaj nismo doživeli pretirano zvezdniške dišave.

In najboljša novica po vsem? Tudi vi si lahko privoščite dišave zvezdnikov. Kot vidite, tudi oni ne dišijo po pregrešno dragih dišavah, temveč izbirajo dišave, ki so jim zares všeč ne glede na znamko in ceno. Obljubimo, da v prihodnjih novičkah pokukamo še na kakšno zvezdniško poličko z dišavami. Kdo ve kaj nosi Madonna? Hm? Morda prihodnjič. Pridno spremljajte naše novičke še naprej. Obljubili smo jih sedem, danes smo razkrili dve…več že kmalu.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj