7 popolnih toplih cvetličnih dišav za zimo

0
637

Cvetlične dišave so sladke, ženstvene in prefinjene. Izbrati primerno cvetlično dišavo pozimi je veliko težje kot poleti, predvsem če ne obožujete lesnih ali orientalskih not. Medtem ko so poletne dišave ponavadi lažje in bolj sveže, imajo zimske dišave bolj lesne note. Cvetlične dišave s toplejšimi notami, denimo muškatnega oreha ali cimeta, so idealne za zimo. Preverili smo nekaj cvetličnih dišav za zimo.

  1. Stella McCartney: Stella kombinira cvetlične note vrtnice z jantarjem in mandarino, kar ustvarja čutno in razkošno dišavo. To je privlačna in ženstvena cvetlična dišava, ki ogreje hladne zimske dni. Na voljo je kot parfumska voda in roll on.
  2. Burberry: The beat je živahen parfum, idealen za zimo. Sestavljajo ga cvetlične zgornje note, ki jih zaokrožajo bolj čutne lesne note. Dišava spominja na vonj bujnega gozda.
  3. Chloe by Chloe je močnejša, intenzivnejša cvetlična dišava, zato je še posebej primerna za zimo. Ima note roza potonike, frezije, ličija, cedre in jantarja. Dišava naj bi vzbudila vonj pudraste vrtnice, kar je popolno imenovanje vonja te dišave.tresormidnightrose
  4. Yves Saint Laurent: Parisienne je ženstvena cvetlična dišava vsebuje note robide, damaščanske vrtnice in sandalovine. To je čutna dišava z izrazito lesno cvetlično strukturo.
  5. Dolce & Gabbana: The One Lace Edition je omejena izdaja originalne različice The one in že sama steklenička dišave nakazuje na razkošje in prefinjenost. Zgornje note so sestavljene iz citrusov, bergamotke in ličija na podlagi slive in vanilije.
  6. Dior: Poison je pravi za vas, če so vam všeč bolj eksotične dišave z orientalskimi notami. Ta cvetlični parfum ima bogato mešanico začimbnih, sadnih in jantarnih not, ki jih še dodatno ogrevata med in mošus. Dior Poison ima privlačen in vabljiv vonj.
  7. Lancome: Tresor midnight rose je mešanica vrtničnih not z malino, vanilijo in mošusom. Gre za popolno ravnovesje sveže cvetličnih dišav in čutnega mošusa.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj