Ajmal Tanaasuq: Rich and Gold

0
936

Ajmal je blagovna znamka s sedežem v Dubaju v Združenih arabskih emiratih, njen ustanovitelj pa je Late Hajl Ajmal. Gre za družinsko podjetje, ki v svoji 60 letni zgodovini ustvarjanja parfumov, obvlada umetnost njihove izdelave in ima edinstveno mesto v svetu dišav na Bližnjem vzhodu.

Hiša je tako izpopolnjena, da ji nikoli ne spodleti pri ustvarjanju in razglasitvi orientalskega sloga moči.

Običajno je razdeljena na ponudbo dveh slogov dišav, in sicer prva je bolj evropskega okusa, druga pa temelji zgolj na osnovi tradicionalnih okusov ozemlja Zdrrich and golduženih arabskih emiratov. Podjetje se v zadnjem času osredotoča na alkoholne baze v dišavah, ki predstavljajo ekstravagantno razkošje.

Dišava Tanaasuq je sodobna orientalsko cvetna dišava za ženske, izdana leta 2016. Prinaša kompleksnost, bogatost pravega arabskega parfuma in razpršenost moči vsebine alkohola. Dišava vsebuje veliko mešanico not in dišečo sestavo jantarja in začimb, ki so prepojeni s sladkim medom. Še ena zanimiva lastnost dišave je v njeni sestavi močnih vonjev in tako posledično brezhibnem delovanju v hladnem in vročem vremenu.

Tannasuq se odpre z jantarjevim, toplo začinjenim in cvetnim vonjem. Sestavljena je iz zgornjih not muškatne kadulje in ananasa. Osrčje vsebuje intenzivno mešanico vrtnice, jasmina in žafrana. Spodnje note pa zaključijo dišavo z lesom agarja, mošusom in jantarjem. Priporočena je za drzne, močne in neodvisne ženske.

Embalaža in steklenička sta luksuzno brezhibni in ustvarjeni v lepem slogu. Dišava je na voljo kot parfumska voda za ženske.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj