Aktualno: CHANEL COCO MADEMOISELLE

0
789

Chanel in njen Coco Mademoiselle je krasna dišava, ki vas bo vrnila v pomladni čas. Le kdo si ne želi malce živahnosti in cvetlic tudi v tem jesenskem času. Krasna dišava, ki vam pustila krasen pečat.

  • Družina dišav: Cvetlična
  • Vonj Vrsta: Topel cvetni
  • Ključne note: pomaranča, pačuli, turška vrtnica

Opis dišave: Neustavljivo seksi, nepopustljivo razpoložena. Iskriva orientalska dišava, ki spominja na drzno mlado Coco Chanel. Popolnoma moderna z močnim, a presenetljivo svežim značajem.

SESTAVA
Iskre sveže in živahne pomaranče takoj prebudijo čute. Jasno in čutno srce razkriva prosojne harmonike Grasse Jasmine in May Rose. Vonj se končno odvije z živahnimi poudarki Patchoulija in Vetiverja.

COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum je na voljo v razpršilu za enostavno nanašanje na kožo ali oblačila. priporočamo pa tudi nanos na vaše lase, kjer je obstojnost še nekoliko daljša.

Predlagana uporaba:
-Odišava se okrepi s toplino lastnega telesa. Nanesite v gube kolen in komolcev za daljši, močnejši vonj.
-Po nanosu se izogibajte drgnjenju ali mazanju kože. To razgradi vonj, zaradi česar se hitreje razdiši.
-Če raje nanesete dišavo na zapestja, ga po pogostem pranju rok ne pozabite nanesti na novo, saj se vonj navadno izpira.
Toaletna voda ali parfumska voda ?
Razlika je v volumnu parfumskega olja. Medtem ko EDT vsebuje od pet do devet odstotkov, ima EDP več, običajno osem do 14 odstotkov. EDP torej trajajo dlje in dišijo bolj intenzivno.

Katera pa bo vaša izbira?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj