An Ideal Lover and Catleya by Lisa London

0
710

Blagovna znamka Lise London ustvarja dišave, ki kličejo po pozornosti. Včasih izstopajo po klasični sestavi, vendar sta njihova kakovost in trden značaj resnično izjemna.

Lisa London je modna oblikovalka, ki se je rodila v Barceloni in kasneje odraščala v Parizu. Njena prva dišava Catleya, ki je bila ustanovljena leta 1993 je bila poimenovana po večerni obleki. Sprva je ustvarjala dišave samo za svoje modne stranke, kasneje pa so bile na voljo tudi širši javnosti.

Najnovejši dišavi Catleya Secret Love Code (skrivnostna koda ljubezni) in An Ideal Lover (popoln ljubimec) sta ustvarjeni s skupnim osrčjem bolgarske vrtnice, sandalovine, jantarja in tako posledično zasnovani kot par.

An ideal Lover je cvetno aromatična dišava za moške. Vsebuje elegantne, aromatične energije in sestavo abstraktne moškosti, ki nam predstavljajo urejenega moškega (ljubimca) v obleki in kravati. V tem primeru urejen ljubimec po zunanjosti, z ognjem v notranjosti. Čeprav je vljuden in izobražen je tudi strasten in topel.

To je dišava, ki temelji na sporazumu, njene note pa se med seboj razlivajo. Največji igralki te sestave sta vrtnica in sivka. Dišava se odpre z zgornjimi citrusnimi notami limone, mandarine in bergamotke. Osrčje vključujejo cvetne note sivke in vrtnice, spodnje note pa zaključijo dišavo z vetiverjem, sandalovino in jantarjem.

Catleya-Secret Love Code je cvetno lesna dišava z zapeljivim dodatkom  mošusa za ženske. .Catleya je redka orhideja, ki spominja na čutno vrtnico in predstavlja skrivnostno kodo ljubezni. Dišava se odpre s praškastim, lesnim, cvetličnim in mošusnim vonjem. Sestavljena je iz zgornjih not cvetlice iris in mimoze. Osrčje dišave sestavljata vrtnica in čebelji vosek, vse skupaj pa zaokrožijo spodnje note vijolice, lesa guaiac, sandalovine, jantarja in mošusa. Diši zelo naravno, bogato in je polna eksplozivnosti.

Dišavi sta v beli (za ženske) in črni (za moške) steklenički in sledita slogu svojih predhodnih različic. Na voljo sta kot parfumski vodi za moške in ženske.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj