Annick Goutal Songes Toaletna voda Ženska dišava

Annick Goutal Songes Toaletna voda Ženska dišava

Annick Goutal Songes - 100ml - Toaletna voda - ženski

 

Znamka: Annick Goutal

Spol uporabe: Ženski

Leto izdaje: 2005

Vonj: belo cvetje, rumeno cvetje, sladek, vanilija, živalski, sadni

 

 

SESTAVA:

vanilija, jasmin, ylang-ylang, plumerija, roža Tiare

Opis dišave Annick Goutal Songes Toaletna voda Ženska dišava:

Annick Goutal je bila pianistka in model.  Vendar se je kasneje povsem zaljubila v ustvarjanje dišav. Sprva je sicer začela z ustvarjanjem negovalne kozmetike, a so jo parfumi hitro prevzeli. In ni ostala neopažena. Sredi osemdesetih je bila kupljena njena družba skupina Taittinger, ki jo je pozneje kupil Starwood Kapital. Annick Goutal je umrla leta 1999 in od takrat njena hči Camille, ki ji je namenila eno od njenih dišav, nadaljuje z delom  in še naprej uspešno ustvarja dišave, skupaj s parfumerijo
Isabelle Doyen. Dišave Annick Goutal so bile ustvarjene v sodelovanju s parfumerji Annick Goutal, Camille Goutal, Isabelle Doyen, Francis Camail, Philippine Courtière in Mathieu Nardin.

Dišave so navdahnjene s čustvi in ljubeznijo. Prav zato so vse tako zelo posebne. In ženstveni prikupne. Preizkusite jih. Zagotovo vas ne bodo razočarale.

Dišava  Goutal Songes  ima vonj, ki je belo cvetje, rumeno cvetje, sladek, vanilija, živalski, sadniPrikupna steklenička, ki že po barvi nekoliko spominja na topel vonj. Vendar je vonj po notah tudi  svež in cvetlični. Ženstven vonj, ki se mu zagotovo ne boste mogli upreti. Morda tudi zaradi njene prikupne stekleničke z dodatki zlate barve, ki daje dišavi poseben čar. Malce spominja tudi  na poročno obleko z nadeto tiaro.Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.