Ariana Grande Sweet Like Candy Limited Edition

0
948

Sweet Like Candy iz leta 2016 je tretja dišava pevke in igralke Ariane Grande, potem ko je izdala svojo prvo dišavo Ari leta 2015 ter unisex različico Frankie iz leta 2016, ki jo je poimenovala po svojem bratu. V začetku leta 2017 predstavlja svojo novo dišavo Sweet Like Candy Limited Edition. Steklenička dišave je značilne okrogle oblike, v živo rdeči barvi in s prav tako rdečim cofom. Prvotna dišava je pakirana v stekleničko enake oblike, a v beli barvi.

Že sama steklenička nakazuje sladko dišavo, ki se ji ljubitelji cvetlično sadnih sladkastih in gurmanskih dišav ne boste mogli upreti. To je dišava za trenutke, ko se počutite bolj drzne.

V ospredju dišave je sladek, sadni, belocvetni, mošusni in jantarjev vonj. Dišava se odpre s sladkimi zgornjimi notami, ki vključujejo rdeče jagodičevje, italijansko bergamotko in hruško. Neustavljivo zapeljivo osrčje sestavljajo cvetlične note rdeče plumerije, arabskega jasmina in kovačnika. Spodnje note pa zaokrožajo dišavo s čutnim mošusom, tekočim jantarjem, kašmirjevim lesom, stepeno smetano in maršmelovom. Na voljo je v 50 ml steklenički kot parfumska voda.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj