Armani Code Cashmere

Armani Code Cashmere

armani-code-cashmereKdo ne pozna kultne sveže cvetlične dišave Armani Code za ženske iz leta 2006? Prihaja namreč nova različica Armani Code Cashmere, ki bo izšla januarja 2017. Za prvotno dišavo Code je prišla na prodajne police še ena različica poleg nove, in sicer leta 2015 izdana dišava Armani Code Satin, ki je bila bolj sladka kot original. Nova dišava Armani Code Cashmere je topla in čutna ter daje občutek kašmirja na koži.

Sestava te dišave je orientalsko cvetlična in ohranja značilno karakteristiko linije s pomarančnimi cvetovi. V novi različici prevladuje vonj usnja, belega cvetja, mandlja ter balzamični, dimni in cvetlični vonj. Zgornje note dišave so izrazito cvetlične, sestavljene iz pomarančnih cvetov in arabskega jasmina, medtem ko so srčne note pudraste, sestavljene iz heliotropa, mandljevega mleka in perunike. Dišavo zaokrožijo spodnje note semiša, kadila, usnja in pačulija.

Parfum sta razvila parfumerja Carlos Benaim in Dominique Ropion. Steklenička je značilna za parfum Code, elegantne oblike in obarvana v odtenkih vijolične barve. Dišava je na voljo v 30 ml, 50 ml in 75 ml steklenički kot parfumska voda.Sorodne objave:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.