Baldessarini Cool Force Baldessarini for men

0
559

Baldessarini je nemška blagovna znamka, ustanovljena leta 1993. Njen ustanovitelj je Werner Baldessarini, nekdanji predsednik podjetja Hugo Boss.

Niz uspešnih moških dišav blagovne znamke Baldessarini se je začel v začetku 21. stoletja. Hiša se trudi za popolnost, njen moto pa se glasi ´ločujmo med moškimi in fanti´. Dišave so namenjene osebam, ki hočejo poudariti svojo moškost in hrepenijo po pozornosti in občudovanju.

V začetku leta natančneje meseca marca 2017 izdajajo v modni hiši Baldessarini novo dišavo Baldessarini Cool Force. Njen parfumer je Vincent Schaller, ki ni želel odtavati v prejšnje note dišav njenih prvotnih različic, zato jo je posodobil in dodal aromatične vodne note in podtone lesa. Pojasnjuje, da je za sestavo želel sveže arome in dodatek ledene moči. Dišava je namenjena moškim, ki iščejo sodobno, osvežujočo, elegantno dišavo polno močne energije.

Dišava se odpre z rožnim lesom, sicilijanskim bergamotom, mirto in kardamom. Zapeljivo osrčje sestavljajo neroli, note morja, voda lubenice in muškatna kadulja. Spodnje note pa zaokrožajo dišavo z lesnimi podtoni eteričnega olja pačulija, cedre, sandalovine in čutnega mošusa.

Steklenička dišave Baldessarini Cool Force je v značilni obliki zamrznjenega stekla, kar nakazuje na občutek ledene svežine. Na voljo je kot toaletna voda za moške.

Preizkusite dišavo prefinjenega sloga in zagotovo vam ne bo žal.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj