Britney Spears – Fantasy in Bloom

Britney Spears – Fantasy in Bloom

britney-spears-fantasy-in-bloom-edtNova dišava Birtney Spears iz popularne kolekcije dišav Fantasy bo izšla v začetku leta 2017. Imenuje se Fantasy in Bloom, naznanja pa cvetlično dišavo za toplejše pomladne dni. Nova različica je posvečena pomladi, navdih zanjo so ustvarjalci našli v cvetočih češnjevih sadovnjakih, privlačnem dnevnem sanjarjenju ter v toplih, svetlih žarkih pomladnega sonca. Fantasy in Bloom ponuja svež občutek dišečega šopka.

Dišava spada v skupino cvetlično sadnih dišav, v ospredju pa se čuti tudi svež, belocvetni in sladek vonj. Fantasy in Bloom se odpre s sadnimi notami rdečega jagodičevja, zelene mandarine in japonskega češnjevega cveta. Osrčje dišave sestavlja šopek belega cvetja iz osmantusa, jasmina in tuberoze, ki daje dišavi svetlo mehkobo. Spodnje note vsebujejo tople note avstralske sandalovine, kremaste madagaskarske vanilije in čutnega jantarja. Vonj dišave ujame trenutek očaranosti in čarobnosti, ko je svet poln možnosti in se vse zdi sveže in novo.

Dišava je na voljo v 30 ml, 50 ml in 100 ml embalaži kot toaletna voda. Steklenička je privlačna, mladostna, sveža in moderna, okrogle oblike, roza barve ter z okrasjem belega cvetja in trakom z okrasnimi kamenčki.Sorodne objave:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.