Bvlgari ROSE GOLDEA

0
694

Po velikem uspehu dišave Goldea »zlata boginja«, ki je izšla leta 2015, se je hiša Bvlgari odločila za novejši parfum Rose Goldea »dišavo v duhu kraljice«, ki je v stilu prvotne različice. Izšla je v mesecu juliju 2016, njen parfumar oz nos za dišave pa je  Alberto Morillas. Sodeloval je pri sestavi te ženske dišave, osredotočene na vonj granatnega jabolka v kombinaciji z aromo vrtnice in jasmina.

Bvlgari je italijanska luksuzna blagovna znamka, katere ustanovitelj je Sotirios Voulgaris. Ime podjetja je izpeljanka ustanoviteljevega priimka, in sicer črka V je v besedi klasične latinske abecede znak za črko U. Podjetje se tako lahko izgovarja bolj preprosto kot če bi napisali Bulgari.

Inspiracijo črpajo iz grške in rimske umetnosti, navdih nove dišave pa je bila karizmatična kleopatra, muza Bvlgarijevih draguljarjev. Zgodovinska lepotica je bila mojstrica umetnosti zapeljevanja. Njene najljubše rože so bile vrtnice, njihov vonj pa njena osebna dišava. Rose Goldea prinaša nove zgodbe, zavite v dišeči plašč cvetno – lesnih dišav. Dišava je ženstvena in zapeljiva, njena lepota pa se odraža v kombinaciji mehkobnih cvetnih listov vrtnice in granatnega jabolka. Zapeljivo osrčje sestavljajo damaščanska vrtnica, jasmin, potonika in breskev. Spodnje note pa zaokrožajo dišavo z nežno sandalovino, čutnim mošusom, belim kadilom in dišečo vanilijo.

Rose Goldea je na voljo v stekleničkah nežnega roza odtenka kot parfumska voda za ženske.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj