Calvin Klein ETERNITY summer

0
630

Kdo ne pozna Calvina Kleina? Lahko bi rekli ene izmed ikon tudi v svetu dišav ne samo oblačil in dodatkov. Tisti Calvin Klein, ki nam večkrat letno postreže z novimi in novimi dišavami. Ja tisti Calvin Klein, ki ga občudujemo in vonjamo tako pozimi kot poleti. In tisti Calvin, ki ima velikokrat tako nenavadne, zanimive in neskončno lepe stekleničke za svoje dišave.  Ponovno je poskrbel še za eno dišavo tokrat jo je poimenoval Eternity Summer. Poletni vonj – ki ni njegov edini. A vsekakor edinstven. Eternity – za vedno. Tako vroč in čuteč hkrati.

Kako je Eternity – večna dišava sestavljena?

V Zgornjih notah začutimo in nas zapeljejo: janež, bergamotka, vrtnica

V Sredinskih notah uživamo in postanemo zapeljivi: osmantus, vodni akord, žafran

V Spodnjih notah nas popelje v neskončnost in vročičnost noči: olibanum, sandalovina, mošus

 

CK Eternity Women Summer EDP 100 ml

Na podlagi njegove sestave lahko ugotovimo, da gre za bolj cvetno dišavo (bergamontka, vrtnica), ki pa ji daje pridih tudi sladki mošus. Dišava ponazarja mirnost, vročičnost puščavskega peska, noč in sončni zahod. Gre za čutno dišavo namenjeno drugi polovici dneva, ko se vse umiri ali postane bolj divje. Ponazarja simobol ženstvenosti ter zapeljivosti, predvsem na podlagi vrtnice po drugi strani doda čutnost z zemeljskimi notami. Kar pomeni , da je tudi nežna in zapeljiva, hkrati pa vroča in čuteča.

Steklenička je nekoliko posebna. Pravzaprav zelo posebna, če se vanjo poglobimo in jo skušamo razumeti.  Barva se preliva iz nežno modre v rumeno. Lahko bi rekli, da v njej vidimo morje in sončni zahod. Ter seveda puščavski pesek. Če vse skupaj strnemo, si lahko predstavljamo sončni zahod v puščavi z pridihom morja. Kar tudi ponazarja.  Vendar, če njegova prva dišava One Summer ponazarja dnevno svežino, gre tukaj za čisto nasprotje. Eternity ponazarja vročico noči, vročico poletne noči od morja do puščavskega peska. V neskončnost zapeljevanja in čutečnosti. Nežna a hkrati vroča. Kot sončni zahod. In kot sama steklenička. Steklenička je veličastna in ponazarja neko razkošje. Že na prvi pogled. Vitka oblika, lepih oblin. Zapeljiva in čuteča, kot dišava v njej.

Dovoli si, da te zapelje Calvin Klein z njegovo Eternity dišavo in dovoli mu, da postaneš zapeljiva in čuteča tudi ti. Z njegovo pomočjo seveda.

Že samo ime ETERNITY pomeni večnost. Večnost dišave, večnost zapeljevanja, večnost vročice noči in večnost obstoja. Dovoli si biti večna in zapeljiva. Dovoli si uživati v poletni noči že spomladi. Dovoli, da večnost postane del tebe. Preizkusi ga in mu daj priložnost. Da te zapelje. Za večno. Z svojo dišavo.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj