Calvin Klein One Summer

0
554

Calvin Klein One Summer, ki pričara poletje v trenutku! Že ko ga zagledaš veš, da prihaja toplo vreme, sončni žarki in nova življenska energija.

Nova dišava, ki diši po poletju in ki je seveda na podlagi tega tudi namenjena poletju.  Tudi letos, kot vsako leto nova edicija dišave One Summer s strani Calvin Klein-a, ki kar kliče da jo preizkusite in kar kliče po poletju. Da vstopite v poletje oziroma pridobite tisti poletni občutek že v mesecu macu. A ni to super? Calvin je pripravljen – a si tudi ti pripravljena na njegov poletni vonj?  Si pripravljena, da poletje okusiš skupaj z njim in njegovo pomočjo?

CK One summer 017 EDT 100 ml

Dišava je na voljo od letošnjega marca in bo na prodajnih policah prav vso poletje. Morda je čas, da posežete po njej že sedaj in si z njeno pomočjo pričarate poletje, poletno energijo, svežino in tisto svobodnost, ki jo seveda lahko nudi le poletje.

Dišava je sadna, temelj te sadne dišave, pa so citrusi. Prav zaradi tega je sveža in še bolj navdahnjena s poletjem. Zakaj? Citrusi so sveži, malce kisli a vseeno na svoj način sladki. Kot je poletje.

V kolikor pogledamo na notni zapis v tej dišavi, bomo ugotovili da je zares sveža, energična, poletna in sladka.

Zgornja nota: Limona, kumara

Sredinska nota: Trio feferonov

Spodnja nota: Mošus, Gvajaško drevo, žafran

Stklenička je v nežno modri barvi, kar bi lahko rekli da ponazarja morje – čisto poletno. Dekoracija na njen je v obliki sončnih žarkov – kar ponazarja seveda sonce – čisto poletno. Kot nekakšna iluzija sončnega vzhoda. Osrednja ideja je pričarati odsev puščave na steklu. Priznati moramo, da jim je to odlično uspelo.

Dišava, ki navdihuje z energijo. Daje kanček svežine in ponazarja svobodnost. Svobodni duh. Poletje.

Dovolite si jo poizkusiti že preden vstopimo v poletje, bodite pripravljeni nanj, preden nas obišče. Zakaj ne bi imeli poletja več kot zgolj tiste tri koledarske mesece? Kdo pravi, da si poletja ne smemo pričarati že sedaj spomladi?

Calvin Klein je pripravljen, da ti pomaga. Pomaga pri tem, da te navdahne s poletjem na svoj način, da ti pričara poletje že spomladi na svoj način in predvsem, da začutiš svobodni duh, energijo in svežino z njim, na njegov način. Dovolite si biti poletni – že sedaj. Dovolite Calvinu, da vam pri tem pomaga.

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj