Carolina Herrera 212 Men Aqua

0
634
o.52542
vir: http://www.fragnatica.com

Carolina Herrera predstavlja novo, omejeno edicijo dišave  za moške 212 Men – linije, ki je sicer na tržišču že od leta 1999 –  navdahnjeno z energijo, eleganco in stilom ameriškega New Yorka. 212 Men Aqua s svojim citrusnim vonjem in klasično lesno kompozicijo v newyorško mestno sceno vnaša svežino, kot si je za dišavo zamislil kreator Alberto Morillas. Slavni španski parfumerist je med drugimi odgovoren tudi za ene izmed najbolj ikoničnih parfumov, med drugimi Bvlgari Omnia, Kenzo Flower in Calvin Klein CK One.

212 Men Aqua  vsebuje poživljajočo kombinacijo grenivke, bergamota, ingverja in morske note.

 

 

Spodnja nota vsebuje pačuli, sandalovino, vetiver, mošus in rožnati les t.i. palisander. Lesna nota v kombinaciji s sandalovino in pačulijem doda glamurozen in eleganten pridih, piko na i pa doda igriv in nežen vonj citrusov. Srednja nota vsebuje kardamom – tretjo najdražjo začimbo na svetu, gardenijo in ambroksan, medtem ko je zgornja nota sestavljena iz kombinacije grenivke, bergamota, ingverja ter morske vode.

o.52543
vir: http://www.fragnatica.com

 

Navdih za embalažo je prišel iz osrčja New Yorka – črnobelih fotografij manhattenskih nebotičnikov, eden izmed vsakih treh parfumov pa je oblečen v črnobelo ekskluzivno podobo ikoničnega New Yorka.

212 Men Aqua vas bo navdušil s svojim citrusnim vonjem, ki spominja na svež morski zrak in presenetljivo dolgo obstojnostjo, zato je primeren za poletne in spomladanske mesece.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj