Cartier – Baiser Fou

0
844

Dišave izpod rok Cartierja. Cartier je pričel s svojimi dišavami že v letu 2011, ko je na poličke poslala dišavo Baiser Vole, ki je pomenila ukraden poljub. Takrat je za glavno noto uporabil lilijo, ki je ponazarjala ta ukraden poljub.

Tokrat pa sladko odišavljena dišava, ki jo je poimenovali Baiser Fou. In tukaj ni uporabil lilije. Tokrat je šel v druge smeri. Tokrat je iskal popolnoma drugačen cvet. In ga tudi našel.  Uporabil je nedolžen cvet orhideje. Predvsem ženstveno orhidejo. Lahko bi ji rekli tudi večni cvet. Prelep cvet s prelepim izgledom in prelepim vonjem.  Le kateri ženski ni všeč? Očara prav vsako. Z nežnostjo in prefinjenostjo.

38675

Gre za cvetno dišavo, izredno omamno, na svoj našin pripoveduje svojo pravljico. Glavna nota je zagotovo orhideja. In šopek dišave ustvarjen okrog nje – večne in dišeče ohideje. Z rahlo pudrastim pridihom.

Dišavo je kreirala ali če želite ustvarila Mathilde Laurent, ki je že sama moderna in divja. Orhideja je pa znana kot večna muza Cartierja. Naključje? Nikakor ne.

Njegove dišave so čutne, ženstvene in tudi nagajive. In prav to pričara dišava Baiser fou.

Baiser fou v prevodu pomeni nor poljub. In takšna bi naj bila dišava. Pričarala bi naj vonj in okus poljuba z žensko, ki nosi šminko.

Prozorna steklenička, ki ima poudarek na zlati barvi in pokrovček z dodatkom rožnate – kjer je odtisnjeno tudi ime dišave. Kot se za to dišavo spodobi je steklenička prefinjena, čutna in že daje občutek, da nas v notranjosti  pričaka sladko cvetni vonj. Se mu boste pustile zapeljati? Zagotovo se čutnemu vonju orrhideje n boste mogle upreti. Dišava te že čaka na poličkah parfumerij, da jo preizkusiš. Tako blizu a tako daleč? Kot ženska z šminko.

Naj te objame vonj orhideje. Izkoristi ga v svoj prid. Postani ženstvena, nagajiva in predvsem čutna, tudi s pomočjo te čudovite dišave. Te je prepričala? Preizkusi jo.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj