Chanel Holiday Editions 2019

0
269

Praznična napoved prihaja iz Chanela…ste že slišali zanjo? Praznična napoved je preprosta Chanel Holiday Editions 2019. Chanel praznična izdaja za leto 2020!

Prazniki se zdi da so že za vogalom kajne?

Čeprav je do čarobnega decembra še nekaj časa, prav tako nas vreme vse prej kot zimsko razvaja…a vendar Chanel ne počiva. Misli ima usmerjene že v veseli december. December ko bo vse zaživelo v krasnih lučkah in zadišalo po darilcih. A ni super, da si lahko darilca, ki jih boste podarjali pogledate že vnaprej?

CHANEL je za prihajajoče praznike zasnoval čudovite predloge za darilo, ki so jih predstavili na TFWA 2019 v Cannesu. Letošnja pozornost je namenjena gledališkim kofretom, ki ustvarjajo praznično in privlačno podobo ikoničnih dišav hiše. Ko odprete škatlo, boste videli lep svet kot snežni globus. Na čisto belem snegu je v središču postavljena dišava dejanske velikosti v romantičnem vzorcu z nakupovalnimi torbami in logotipom Chanel.

Za dišave, ki simbolizirajo blagovno znamko, obstajajo tri različice : Chanel N ° 5 L’Eau, Chanel N ° 5 Eau de Parfum in Coco Mademoiselle Eau de Parfum. Chanel poleg gledališčne blagajne ponuja posebno omejeno izdajo mini sukancev in brizgalk ter penečega gela za telo Chanel No 5.

Ah ta Chanel, le kateri ženski ne bi ukradel srca če ji ga podarite kajne?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj