Christina Aguilera – Glam X Eau de Parfum

0
1154

Popularna ameriška pop pevka Christina Aguilera praznuje 10.obletnico izdaje svoje prve dišave Christina Aguilera iz leta 2007 z novo, še bolj zapeljivo dišavo Christina Aguilera Glam X Eau de Parfum. Christina je veteranka na tem področju, saj je že desetletje prisotna na trgu dišav – prav vsako leto pa predstavi novo.

christina-aguilera-glam-x-perfume
vir: http://www.celebrityscentsation.com

Z razširitvijo svoje ponudbe in izdajo svežega parfuma je znova dokazala, da ji med zvezdnicami na tem področju ni para – Glam X Eau de Parfum vsebuje ekstravagantne sestavine, ki kreirajo kompleksne strukture. Cvetlični parfumski kompoziciji je dodana sladkoba karamelizirane breskve in toplina vročega jantarja.

Po besedah predstavnice znamke je dišava namenjena vsem ženskam, ki točno vedo kdo so in kako hočejo, da jih svet dojema. Christina Aguilera je na predstavitvi povedala, da so jo pri kreiranju nove dišave navdihnile predvsem osebne izkušnje – pa ne samo kot umetnice, temveč predvsem kot ženske: »Želim, da Glam X ženskam omogoči, da spoznajo in se predajo občutkom zadovoljstva in izžarevajo seksualno privlačnost – navznotraj in navzven.«

Glam X je dišava, ki praznuje ženskost in ženstveno energijo – vse to lahko občutimo med izbranimi čarobno nežnimi parfumskimi notami mandarine in pomarančnih cvetov, zmešanih s karamelizirano breskvijo in zvezdatim janežem. Srčna nota doda bogat vonj dišečih frezij, jasmina ter nežnih lilij, ki počivajo na osnovni noti mošusa, sandalovine in jantarja.

Svežina cvetličnega vonja uravnava sladkobnost in zapeljivo toplino lesa in mošusa v osnovni noti.

Posebno izkušnjo  predstavlja tudi embalaža dišave Glam X Eau de Parfum. Prispe objeta v zlati steklenički, ki je okrašena z motivi črnih čipk, kar ji tudi vizualno da podobo ženstvenosti, glamurja in močne seksualne energije.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj