Darilo zanj: Bottega Veneta

0
326

S svojim prvencem Bottega Veneta za ženske je istoimenska blagovna znamka izdelala enega najznačilnejših dišavnih podpisov v zaprašenem jantarjevem roza popku z modro suho sledjo. Tekstura, teža in oblika flankerjev, ki so sledili vsem edinstvenim DNK njihovih staršev, so utrdili zanimanje potrošnikov za vonj, čisto nov na trgu dišav.

Z dišavo Illusione For Her in Illusione For Him iz leta 2019 se je Bottega Veneta oddaljila od svojega drznega duha in izdala dva vonja, ki sledita skladno s kopicami drugih anonimnih steklenic, ki jih nosi val sodobnih tropov in trendov. Na koncu prvega nošenja Illusione For Him so me zanimale hibridne referenčne točke, ki se kažejo v sladki, dimljeni in razkošni lesni smoli.

Illusione Zanj

Načrt

Blagovna znamka za vonj ne oglaša nobenega pravega koncepta, kot da diši dobro in moško. “Bottega Veneta Illusione je nova dišava zanj, ki predstavlja suspendiran trenutek med sanjami in resničnostjo. Ta lesnat, citrusi in aromatičen parfum združuje peneče se note italijanskih citrusov, kot sta limona in grenka pomaranča z jelkovo smolo in beli cedri za “smolnato moškost”. Na dnu so močne in energične note vetivera in čutne tonke. ”

  • Njegove note:
  • Zgoraj: limona, grenka pomaranča
  • Srce: jelka smola, bela cedra
  • Spodaj: vetiver, tonka fižol

Izvedba

Odprtje združuje dva vonja v moški parfumeriji, da skupaj tvorita opojno citrusno dišavo, nastrgano s suhimi začimbami in lesnimi ostružki – hibrid Acqua di Parma Colonia in Terre d’Hermès, ki se potiska proti Eau Très Fraiche. Prijetno je, če ne celo malo dolgočasno, vendar ima zraven natančno nastavljeno ravnotežje in raznolikost v harmonijah. Naslednja faza vonja razkriva še posebej srčnega vetiverja, ki je približno po 20 minutah presenečenja – srebrn, kovinski in oreščkov, ki vzbuja prijetno udobje kostanja, ognjeno pečenih, skrbno in obrtno, kar namiguje na globino črnega oreha je pokazal, ko je bil na prodajnih policah. Kot tretje dejanje skrit do zdaj ambroksan bledi v vonju po cigaretnem dimu na žametni jakni, ki združuje sivi vetiver z Guerlainovim vetiverjem in Glossierjem.

Pomembnost

Okvir prikrivanja in razkrivanja Illusione For Him zagotavlja fascinantno gledanje. Medtem ko številni poznavalci vintage trdijo, da sodobni parfumeriji primanjkuje pripovednega razvoja, kakršnega je imel starodavni vonj, pa izpovedujem, da (čeprav večina klasičnih parfumov spreminja EQ med življenjsko dobo) klasični vonji še vedno navadno razkrijejo vse njihove barve naenkrat, izklopljeno netopir in preprosto prestavite ombré navzdol in temneje, ko čas mineva. Še posebej težko je maskirati osnovne note v prid izključno citrusov v glavi vonja. Prikazovanje različnih obrazov v različnih fazah nestanovitnosti se Illusione For Him zadovolji z znanimi odmevi, ki odkrijejo neznane kote s časovnim zamikom, ki vas prisili, da skozi celoten dan dišite po zgodbi. Po zgodbi zanj in po vonju vanj.

Dišavno darilo, ki se mu zagotovo ne bo uprl noben moški. Poizkusite. Lahko je. Osrečite ga, in osrečite sebe. Saj veste, da se sreča množi, samo če jo delite.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj