Davidoff Cool Water Sea Rose Cora

0
542

Poznate dišave Davidoff?

Cool Water Sea Rose Coral Reef Edition je ženska dišava, ki vam bo dala svežino, toplino in hkrati vonj po morju.

Prekrasna nežna roza embalaža nežnega vonja vrtnic in citrusa bo prepričala marsikatero žensko. Lesni in pudrast vonj to dišavo postavijo v malce bolj močno dišavo, ki ima tudi precej dolgo obstojnost. Ženstvena dišava za nežne ženske.

Skupina Zino Davidoff je družinsko podjetje s sedežem v Švici, ki proizvaja ekskluzivne ure, pisala, dišave, očala in usnjene izdelke.  Podjetje DAVIDOFF se je zavezalo, da bo združilo najboljše materiale in sestavine, ki jih ponuja svet. Od zasnove, navdiha in izdelave  je cilj je zagotoviti vrhunsko kakovost in zanesljivost. Vse to je del filozofije DAVIDOFF popolnosti. Izdelki, ki nosijo blagovno znamko DAVIDOFF, morajo biti najboljše kakovosti.

Prva dišava Davidoff je izšla leta 1984, blagovna znamka je postala ena najbolj znamenitih blagovnih znamk, vključno z eno najbolj uspešnih vonjav, ki je DAVIDOFF Cool Water – priznana moška klasika, ki se je izšla leta 1988. Dišave Davidoff so bile narejene v sodelovanju z parfumeriji  Antoine Lie, Aurelien Guichard, Pierre Bourdon, Nathalie Lorson, Philippe Bousseton, Beatrice Piquet, Pierre Wargnye, Veronique Nyberg, Jean Jacques, Benoist Lapouza, Francis Kurkdjian, Edouard Flechier, Alain Astori,
Francoise Caron, Calice Becker, Michel Almairac, Alienor Massenet, Olivier Pescheux, Christophe Raynaud, Aurélien Guichard, Jacques Huclier, Bernard Ellena in Lucas Sieuzac.

Katera pa je vaša najljubša Davidoff dišava? V njihovi zbirki boste našli precej različic dišav, zato verjamemo, da boste nekaj zase našli tako moški kot ženske. Za vse priložnosti in za vse letne čase.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj