December je tukaj – že diši po zimi?

0
320

December je tukaj in malce je že zadišalo po zimi kajne? Kateri vonj pa vas spominja na decemberske dni in zimo? Tisti klasični so seveda cimet, vanilija in vonj po toplem prasketajočem kaminu. A seveda, dišave so del našega vsakdana in mi smo izbrskali 13 dišav, ki dišijo čisto po zimi. In 13 dišav, ki so in bodo zaznamovale letošnjo zimo.

Začelo je dišati po božiču kajne?

Note ingverja, cimeta in maslenega tonka fižola so jesenske ponudbe parfumov postale tako bolj bučne kot bučna začimba latte. Toda zima je na poti, in dišave kot so Jo Malone, Byredo in Atelier Köln, postrežejo s povsem novo vojsko dišav in so ravno tako prijazne, če ne bolj, kot zadnje serije. Lahke in sončne note jasmina, bergamota in nerolija še vedno visijo naokoli in služijo kot opomnik, da velika mrzlica ne bo trajala večno, ampak so jih seznanili s toplejšimi, intenzivnejšimi črticami črne vanilije, semiša, hrastov mah, kava in kakav – kot nalašč za nižje temperature. Oglejte si naš izbor najboljših zimskih parfumov, ki jih boste še dodali svoji kolekciji v letu 2019.

Danes jih predstavimo štiri. V prhodnjih dneh, pa še preostale.

Hermes Twilly d’Hermes Eau Poivre

  • Note:  Roza poprova koruza, vrtnica, pačuli
  • Občutek: cvetličen in lesnat zasuk na prvotnem vonju, ta prisrčen vonj z barvami, pripravljen za koktajle in je popolnoma prijeten.

Jo Malone London Poppy & Barley Cologne

  • Note: Bran, črni ribez, beli mošus
  • Občutek: Ok, tako da mak in ječmen tehnično nimata vonja, ampak si predstavljajte  sončni vonj po travniku divjih cvetov in dobili ste Jo Malone-ov najnovejši (in najbolj zasvojen) parfum.

Gucci Bloom Ambrosia Di Fiori Eau de Parfum Intense

Note: Sladki jasmin, tuberoza, damaskanska vrtnica

Občutek: Alessandro Michele je zmagal s svojim debitantskim vonjem za hišo Gucci, zato ni čudno, da so različice z omejeno izdajo prav tako opojne. Vonj po jasminu, ki diši zelo opojno.

Gabrielle Chanel Essence

  • Opombe: pomarančni cvet, ylang ylang, jasmin
  • Občutek: Essence z vso prefinjenostjo in eleganco prvotnega vonja Gabrielle prinaša dodatno kremasto bogastvo, kar pomeni, da boste ves dan dišali čudovito.

Ste našli svojega favorita? Brez skrbi. Nismo še pri koncu. V prihodnjih dneh predstavimo še preostalih 9 dišav, ki dišijo po zimi, ki dišijo po božiču, ki dišijo po praznikih in ki dišijo po tem, da so in bdo zaznamovali leto 2019. In si jih boste želeli nositi tudi v prihajajočem letu. Le kdo nima rad teh prazničnih dni kajne?

Morda pa se vam utrne tudi kakšna ideja za darilo.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj