DIOR Hypnotic Poison

0
401

Dior, oh Dior. Krasne dišave. Krasne stekleničke. In tole je pravi strup v steklenički. Pa še rdeče barve je. Le kdo ne pozna te Hypnotic poison dišave, ki te zares ne bo pustila ravnodušne. Gre za ekstra vonj, ki je precej prodoren a se razdiši v resnično ženstveno dišavo ki prav nobene ženske in tudi ne moškega ne bo pustil ravnodušne.

Skozi leta, spremljamo to dišavo, a je ostala še zmeraj ena izmed ljubih dišav marsikatere ženske. Poznajo jo mame, poznajo jo babice in sedaj mlajša generacija. Če ste za Dior potem je Hypnotic poison nekako logični prvi izbor v njhovi dišavni zbirki.

Od kozmetike, navdihnjene z modnimi pistami, do vrhunske nege kože in brezčasnih vonjav, nam je Christian Dior prinesel nekaj najbolj luksuznih, trendovskih in modnih lepotnih izdelkov. Ta čarobna mešanica kozmetike couture-Meet ne pritegne samo zvezdnikov, supermodelov in družbe, temveč je tudi utrdila Diorjev ugled kot eno najbolj neupravičenih stilskih blagovnih znamk na svetu.

Skrivnostni in očarljivi, ekstravagantni in čarobni, Hypnotic Poison je čarobni napoj za sodobni čas.

Drzna in globoko ženstvena dišava je neurejena harmonija, zlitje kontrastnih vonjav.

Note: Grenki mandelj,  začimbna kumina, sambac jasmin, cimet, tuberoza, vanilija, mošus, mahovi, les Jucarunda.  Slog: Hipnotizirajoče. Ekstravagantno. Začaranje.

Le kdo bi se mu lahko uprl? Dior je pač tisti, ki bo tudi za darilo razveselil marsikatero predstavnico nežnejšega spola. In ker je že tak čas v letu, naj bo to naš namig kaj lahko nekoga letos čaka pod novoletno smrečico. Zagtovo super namig, ki vam bo pomagal nekoga razveseliti in mu priskrbeti darilo, ki bo trajalo prav vso leto.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj