Dior novost – JOY by Dior

0
448

Krasna cvetlična dišava, ker tudi v jesenskem času obožujemo cvetlice in cvetlične vonje.

Osvetljen z živahnim nasmehom cvetov in agrumov, gladko milino gozda in vedrino mošusov.

Dišava s tisoč odtenki in vidiki, vendar zelo in kljub temu kristalno čista. JOY by Dior izjemena podpora veselja izraz z olfaktivno razlago svetlobe.

Ta parfum spominja na svoje umetniške slike, ki so tako zrele z natančno, a ne očitno tehnično naravnane. Zgrajena je z več odtenki, množico vidikov, ki vodijo do izraza, ki je jasen v samoumevnem krasnem kristalno čistem vonju cvetlic. Vživitev novega parfuma Dior v življenje je dogodek. Za celotno hišo, pa tudi zame. Morala bi se razveseliti v razveseliti tako ženske kot moške. Bergamot in Mandarina eksplodirata v sozvočju s cvetovi. Roose Grasse absolute in jasmin se mešata s temi slastnimi sadeži v en sam velik nasmeh. Topla in kremasta sandalovina nas objema v mehkobi, ki daje vonju tisti puhasto pudrast zaključek.

Intimen podpis, jasen in prašnat šepet mošusov ustvari nežen in čuten učinek na koži.

Parfum Dior JOY Intense za ženske je povsem nova dišava z živahnim šopkom, veselo sledjo veselih cvetnih notah, ki se spopadajo z fasetirano lepoto.

Sveže zgornje note citrusov in nerolijevih cvetov ter oster tuš sijoče energije, ki barva po celotnem eksplozivnem cvetličnem šopku. Srce JOY Intense odlikuje močna, sočna Centifolia Rose iz Grasseja, ki se zlije z Jasmine Grandiflorum.

Izsuševanje lesene podlage odmeva v cvetlični harmoniji. Sandalovina in pačuli, ki se osvežita s kančkom tople kremne vanilije z Madagaskarja, oddajata svetlobo iz tega živahnega, eruptivnega in intenzivnega parfuma zanjo.

Nanesite dišavo na pulzne točke (na zapestja, za ušesi in na vratu). In uživajte v čistini kristalno čistega vonja. Le kdo ne bi izbral dišave izpod Diorjevi rok?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj