Dišava David Beckham Beyond Forever

0
555

David Beckham se je vrnil z osupljivo dišavo. Tokratno dišavo gradi na uspehu prejšnje dišave Beyond, ki je bila pojem trdega dela, odločnosti in elegantno dinamične ter samozavestne dišave. Svoji Beyond dišavo je tako nadgradil z novo dišavo, ki jo je poimenoval Beyond Forever.  Dišava je sestavljena kot aromatična ter sveža dišava in predstavlja bolj lahkotno in lesno začinjeno različico predhodnice. Njen vonj je predvsem pridih odločnosti in vztrajnosti. Njegova sestava pa temelji predvsem na sofisticiranih odtenkih začimb, ki se meša s citrusi. Predstavlja moškega z elegantnim srcem in svobodnega ter športnega duha po duši. Dišavo je ustvarila parfumerka Nathalie Lorson, ki je razvila tudi eno izmed predhodnih dišav Davida Beckhama in sicer Signature story.

Steklenička je steklena z graviranim imenom, prosojne barve s srebrnim pokrovčkom Tipično moška steklenička, za tipično moško dišavo. Svobobodna in elegantno klasična steklenička za prefinjeno klasično in svobodno dišavo. Beckham pravi, da mu je všeč. Pa tebi? Dovoli si jo poizkusiti in naj prevlada vonj Davida Beckhama tudi v tvoji bližnji okolici.

Le kdo ne pozna enega izmed najbolj uspešnih nogometašev vseh časov? Zdaj lahko dišiš tudi kot on. Morda tudi odlično darilo za vse njegove oboževalce ali pa kot presenečenje za svojo boljšo polovico, ki morda z enim očesom obožuje tega slavnega nogometaša.

David Beckham je vsekakor ostal in bo ostal prisoten na poličkah z dišavami, saj so nam prišepnili, da se le te zelo lepo prodajajo. Ga želiš poizkusiti tudi ti?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj