Dišava je dobro darilo?

0
815

Vsi si kdaj zaželimo lepega darila ali dobre ideje za darilo kajne? Kako dobro darilo je lahko dišava?

Dišava je lahko odlično darilo v kolikor resnično poznamo tistega, ki mu dišavo podarjamo. Pomembno je, da dišave ne podarimo kar tako in na podlagi tega kar diši nam, temveč malce raziskujemo vonje in predvsem osebnost obdarjenca. V naših novičkah smo že izdali nekaj vonjev za posamezna nebesna znamenja in morda bo tako vaša izbira veliko lažja.

Kaj si obdarjenec želi? Obdarjenec si želi vonja, ki bo ustrezal njegovemu življenjskemu stilu ter seveda tudi tipu kože.  Obdarjenec si želi, da mu ob dišave dopustite tudi možnost, da dišavo zamenja. Zakaj? Tako si bo lahko ob morebitnem napačnem izboru lahko dišavo zamenjal in izbral čisto takšno po njegovem okusu.

Če ste v dilemi in ne veste kako izbirati dišavo in kaj je pomembno, se preprosto prelevite v kožo obdarjenca. Kaj bi si želeli vi? Zagotovo ne dišave, ki jo je nekdo izbral v nekaj minutah ter na podlagi njegovih lastnih želj in okusa kajne? V tem primer je bolje, da podarite kakšno manj osebno darilo. Dišava je namreč precej osebno darilo s katerim lahko obdarjenca precej razveselite ali obratno.

Ko podarjate podarjajte s srcem, pa naj bo to dišava ali kaj drugega. Darilo iz srca je najboljše darilo.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj