Dišava Little Marcel: Mister Marcel

0
326

Mister Marcel je blagovna znamka modne hiše Little Marcel. Navdih za linijo so oblikovalci in parfumerji dobili v starinskem mornarskem slogu iz 50.-ih in 60.-ih let prejšnjega stoletja. Pri podjetju Little Marcel so tako ustvarili »imenitno morsko garderobo« za moške z modernim pridihom.

little-marcel-mister-marcel-edt
Vir: www.fragrantica.com

Po uspešni izdaji treh dišav za ženske – Little Sky, Purple Love in Peace and Sun, so se v modni hiši odločili za izdelavo parfuma za moške. Dišava je bila izdana leta 2016.

Dišava Mister Marcel spada med aromatično vodne parfume, glavne note dišave pa so aromatične, začimbne, citrusne, lesne in note jantarja. Sestava parfuma je sveža, klasična, tipično moška in elegantna. Ima svežino citrusov in aromatičnih zelišč, morske note pa dodajo dišavi moderne tone.

Zgornje note so citrusno začimbne in vsebujejo bergamotko, limono, muškatno kaduljo in kardamom. Srčne note sestavljajo sivka, morske note in jasmin, dišava pa se zaključi s spodnjimi notami kašmirjevega lesa, jantarja in smole jelke.

Steklenička dišave je temno modra, klasične pravokotne oblike, s sliko lobanje v beli barvi. Dišava je na voljo v 100 ml embalaži kot toaletna voda.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj