Dišava Miu Miu – L’Eau Bleue za ženske

0
568

miu-miu-l-eau-bleue-edpPrva dišava modne hiše Miu Miu, Miu Miu Eau de Parfum, je bila izdana poleti 2015 pod licenco modne hiše Coty. Njena sveža različica z imenom Miu Miu L’Eau Bleue prihaja na trgovske police februarja 2017. Nova dišava naj bi bila lahka, sveža in vesela, primerna za nove začetke in prve prebujajoče se pomladne dni.

Tako kot prvotno dišavo, je tudi novo različico razvila parfumerka Daniela (Roche) Andrier. Miu Miu L’Eau Bleue spada med cvetlične dišave, v ospredju katere je tudi zeleni, belocvetni, živalski in milni vonj. Odpre se s cvetličnimi zgornjimi notami šmarnice in nadaljuje v osrčju s sveže cvetnimi notami zelenih not, divje vrtnice in belega cvetja, prekritega z jutranjo roso. Spodnje note zaokrožijo dišavo s sestavino akigalawood, ki je umetna spojina, pridobljena iz pačulijevega olja, ima pa poseben pačulijev, poprasti in lesni pridih.

Steklenička je iz transparentnega stekla, v svetlo modri barvi in s svetlo rumenim velikim pokrovčkom. Dišava je na voljo v 30 ml, 50 ml in 100 ml embalaži kot parfumska voda.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj