Dišava v katero se boste zaljubili na prvi pogled: Marc Jacobs

0
352

Dišava v katero se boste zaljubili na prvi pogled. V njegovo stekleničko, ki je zares nekaj čisto posebnega. To je nič drugega kot Marc Jacobs in njegova dišava Decadence.

Marc Jacobs Decadence je čutna, razkošna, lesena dišava, ki uteleša duh neprimernega glamurja. Marc Jacobs dišavo povabi k razvajanju, duh Marc Jacobs dišave dvigne na novo raven razkošja.

Diši po subtilnih svežih sadnih notah, združenih s kremnim jantarjem in lesnimi osnovnimi notami. Najnovejši vonj Marca Jacobsa se odpira s super lahkimi notami hruške in črnega ribeza, ki so zasidrane z bogatim belim jantarjem, malino in jasminom. To je cvetlična sadna mešanica, ki je popolna za posvetlitev vaše jesenske kolekcije dišav.

Dekadenca je končni izdelek, ki je zasnovan kot pametno prikimavanje modne estetike Marca Jacobsa. Dekadno ženska steklenica, navdihnjena z Marcovo klasično obliko torbice. Na pokrovčku je zlata veriga in globoko zeleni tisk imena. Magneti pritrdijo pokrovček na zeleno steklenico, tako da jo lahko nosite kot žensko torbico. Pravzaprav spominja čisto nanjo.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj