Dišave Decleor

Dišave Decleor

Decleor je francoska kozmetična hiša, ustanovljena v Parizu leta 1974. Sprva se je znamka imenovala CLEOR, kar pomeni “Clé en Or” oziroma zlati ključ, ki odpre tempelj lepote. Znamko je ustanovil tim lepotnih specialistov, doktorja, shiatsu učitelja, aromaterapevta in fizioterapevta.decleor-l-original-homme

Decleor nudi koži in telesu nego ter 100% čisto, naravno kozmetiko brez barvil in konzervansov. Prvi dnevni serumi znamke se imenujejo Aromessence. Takoj po izdaji so postali uspešni, kmalu pa so jim sledili še drugi inovativni produkti za nego obraza, telesa ter moške kože.

Ko je postala v devetdesetih letih prejšnjega stoletja aromaterapija popularna, so postali Decleor še bolj prepoznavni in so utrdili svoj položaj v kozmetični industriji. Leta 2000 se je znamka združila s Shiseido Group, kar je podjetju dalo možnost širjenja na nove trge, denimo v Azijo. Danes je znamka Decleor poznana kot največja svetovna kozmetična znamka v aromaterapiji.

Prva dišava Decleor se imenuje Aromantic, izšla je leta 1999. Dišave Decleor so predane dobremu počutju, sreči ter zdravi negi kože. Dišave Decleor so nastale v sodelovanju s perfumerji E. Giron, J. Auvray, Laurent Bruyere in Pierre Bourdon. Izdali so še druge dišave, kot denimo L’original in  Un Air de Java za moške.Sorodne objave:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.