Dišave del našega sveta

0
368
Dišave so del naših življenj tako ali drugače. Kamorkoli pogledamo nas obdajanjo določeni vonji in dišave. Dobri in slabi. Ponavadi na tiste slabe ne moremo vplivati, razen če jih zakrijemo z dobrimi. Na nekatere pa ne moremo vplivati, lahko pa vplivamo seveda na dišave, ki jih izberemo po svoji volji. To so seveda dišave, ki jih uporabljamo zato, da odišavimo sami sebe.
Pravilna izbira dišave je lahko velikokrat ključnega pomena predvsem pri tem kakšen vtis pustimo na določene ljudi ali v določenem prostoru.
Kako izberemo pravilno dišavo?
Predvsem je pomembno, da izberemo dišavo, ki je primerna situaciji in dogodku v katerem se nahajamo. Naprimer – za večerne prireditve si lahko privoščimo bolj močne in vpadljive dišave, kot denimo za poslovne sestanke, kjer moramo poskrbeti, da nismo opazni zaradi dišave temveč zaradi nas samih.
Pomembno pa je seveda tudi, da se z dišavo odlično počutimo. Naše počutje se namreč izraža navzven in z našim počutjem zavedno ali nezavedno vplivamo na okolico. Z pravilno izbiro dišave tako lahko pridobimo zelo potrebno samozavest, morda pa na nakomu pustimo celo pozitiven vtis.
Tudi če ne maramo dišav kot takih, ne moremo mimo njih. So del nas in so naš zelo viden modni dodatek. Seveda na svoj način. Dišave ne moremo videti jo pa začutimo in zavonjamo.
Prepustite se dišavam, dovolite da postanejo del vas – predvsem pa pravilno izberite dišavo zase, primerno vaši osebnosti ter dogodku in situaciji v kateri se nahajate. Dišave v sebi nosijo veliko več kot si mislimo in je njhov pojem predvsem veliko širši kot si mislimo.
Ne pozabimo nanje – so del nas in so tisti del nas na katerega lahko vplivamo. Zadišite na svoj in pravilen način.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj