Dišave in mi

0
518

Dišave so del našega vsakdana. Ne glede na letni čas, so dišave tiste, ki nam naredijo lepše trenutke in izboljšajo razpoloženje. Seveda je smiselno, da dišave prilagajamo glede na letni čas, naše počutje in situacijo v kateri se znajdemo. Vsekakor pa to ni nujno potrebno. V kolikor se v neki dišavi počutimo odlično jo lahko nosimo ne glede na letni čas, situacijo in čas v dnevu. Poznamo več tipov ljudi, a najbolj pogosta sta dva. Ljudje ki imajo ogromno dišav in ljudje ki imajo eno ali dve in ju uporabljajo ne glede na letni čas. Vsekakor je pri slednjih prednost, da niso nikoli v dilemi katero dišavo uporabiti. Morda pa nekoliko slabost v tem, saj se z dišavo ne morete prilagajati počutju in situaciji.

Vsekakor poskrbite, da boste opazni vi in ne le vaša dišava in vsekakor nosite dišavo v kateri se dobro počutite. V katero skupino spadate vi?

V katerokoli skupino spadate verjamemo, da so dišave tudi del vašega življenja ter da jih uporabljate tudi za to da osrečite in razvedrite sebe ne le ljudi okrog sebe.

Ne pozabite pa, da je pomembno, da dišavo izberete na podlagi vašega dobrega počutja in zadovoljstva. Saj veste – srečni in zadovoljni vi, pomeni tudi srečno in zadovoljno okolico okrog vas.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj