Dišave, ki jih nosijo zvezdnice: Elizabeth Taylor

0
360

Dišave, ki jih nosijo zvezdnice, lahko hitro pridobijo na slovesu in seveda tudi na prodaji. So pa dišave, ki so zares dobre in dišave, ki jim zvezdniki zares zaupajo.  Morda zato, ker so dišave še zmeraj na dosegu roke in v cenovnem razponu, da si lahko prav vsak privošči tudi najbolj zvezdniško dišavo.

Mislite, da je Elizabeth Taylor nosila pregrešno drage dišave? No mi smo izbrskali na katere dišave je zvezdnica prisegala vi pa presodite ali so zares pregrešno drage oziroma ali lahko tudi v zadišite po njih.

Velika Elizabeth Taylor. Le kdo je ne pozna kajne? Svojo slavo je doživela predvsem na svoji igralski poti. Velja za eno izmed največjih igralk na sploh, znana pa je tudi po tem, da se je kar osemkrat poročila. Morda zato še bolj oboževana ali nenavadna. Kakor želite. A kljub vsemu vas zagotovo zanima katere so tiste dišave na katere je zvezdnica prisegala in jih je vsakodnevno tudi pridno uporabljala. Torej – si želite dišati kot velika Elizabeth Taylor? Potem sledite našemu pisanju in izvedeli boste kako lahko to tudi dosežete – na morda čisto enostaven način.

Zvezdnica Elizabeth Taylor je prisegala na Femme, Jungle Gardenia, Versace V’E , Jean Desprez Bal A Versailles, and her own fragrance White Diamonds By Elizabeth Taylor.

Presenečeni? Malce smo bili tudi mi, saj je njej izbor zelo raznolik in hkrati primeren za vsak žep. Kljub vsemu se moramo zavedati, da so tudi veliki zvezdniki samo normalni ljudje, ki imajo enaka čutila kot vsi mi.

Zadišite torej kot večna in velika Elizabeth.

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj