Dišave, ki jih nosijo zvezdniki: Hugh Grant

0
519

Tudi zvezdniki dišijo po dišavah, ki jih obožujejo tisti malce manj slavni. Hugh Grant priznan in slavni igralec je ljubitelj dišav. V kolikor si boste želeli dišati kot on smo za vas izbrskali nekaj dišav na katere Hugh Grant prisega. Gendarme, Creed, Issey Miyake L’Eau D’Issey Pour Homme (the green one) so dišave po katerih boste zavonjali tega slavnega igralca. Slavni igralec veliko daje na svoj videz zato v njegovem dnevnem urejanju seveda dišava nikoli ne manjka. Kot sam pravi, je dišava del njegovega urejanja in njegov modni dodatek, ki jih sicer igralec ne nosi in uporablja pretirano. Torej dragi moški, v kolikor stavite na način zapeljevanja Hugha Granta, sedaj veste katere dišave morate izbrati, da boste pri ženskah dosegli enak učinek kot on.

Izbrskali pa smo tudi podatek, katera je tista dišava, ki mu najbolj zadiši na ženskah. Gre za dišavo Likes Chanel Cuir de Russie. Torej drage punce v kolikor boste želele zadišati slavnemu igralcu, sedaj veste, po kateri dišavi morate poseči, da vas bo le ta opazil.

Hugh Grant je ikona v igralstvu in igralec, ki velja zagotovo za enega izmed bolj priljubljenih. Zagotovo si kdo zaželi dišati kot on in zagotovo si ženske želijo dišati tako, da bi jih on opazil. Zadišite kot Hugh Grant in zapeljite žensko svojih sanj kot to počne tudi Hugh.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj