Dišave Pitbull Cuba

0
626

pitbull-cuba-manVerjetno skoraj vsi veste, kdo je Pitbull? Vendar vas malo manj ve, da ni le glasbenik, temveč izdaja zdaj že tretjo dvojico svojih dišav. Zadnja dvojica se imenuje Pitbull Cuba, nastala pa je v sodelovanju s podjetjem Parlux. Dišava je na voljo v dveh različicah, za ženske – Pitbull Cuba Woman, in za moške – Pitbull Cuba Man. Na voljo bosta v začetku leta 2017, navdih pa je Pitbull našel v svoji kubanski dediščini. Prvi par dišav je Pitbull izdal leta 2013, naslednjega pa leta 2015.

Dišavo Cuba Man je navdihnila želja po preživljanju vročih, sončnih dni na pudrasto peščenih plažah in vročih noči. To je aromatično praprotna dišava, katere glavni vonj je citrusni, aromatični, lesni, začimbni in svež. Odpre se z zgornjimi notami rožmarina, bergamotke, limone in kardamoma. Srce dišave sestavljajo jasmin, koriander in hrastov mah, spodnje note pa tonka fižol, cedra in mošus.

Cuba Woman pa je citrusno cvetlična dišava za skrite zapeljivke. V dišavi prevladuje vonj citrusov, sladek, sadni, svež in jantarjev vonj. Zgornje note so citrusno sadne in vsebujejo bergamotko, mandarino, pomelo in ananas. Srčne note sestavlja cvetje magnolije, frezije, mimoze in pomarančnih cvetov, spodnje note pa zaokrožijo dišavo z notami jantarja, belega lesa in mošusa.

Steklenički sta zanimivi, pisani in v obliki stolpa, s svojo barvitostjo pa enkratno predstavljala Kubo. Na voljo bosta predvidoma od marca 2017 v 100 ml steklenički in s ceno 55 $.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj