Dišave so naša celota

0
794

Dišave iz nas naredijo celoto in najboljšo verzijo sebe, če seveda znamo izbirati prav dišave za nas in našo osebnost ter naš tip kože.

Zavedati se moramo, da prav vsaka dišava na vsakem diši drugače. Kar pomeni – če nekaj diši na tvoji sestri  ni nobenega zagotovila, da bo dišalo tudi na tebi. Verjamemo, da ste že slišali, da je naš PH kože odgovoren za dišavo in kako se bo na nas razvila, zato ega danes ne bomo ponavljali. Morda pa bi danes  delili z vami en nasvet, kako sploh testirati dišave?

Velikokrat opazimo, da ljudje testirajo dišavo na način, da jo povonjajo kar iz embalaže, brez da bi jo popršili po sebi. NAPAKA. Dišavo je potrebno nanesti na kožo, saj se samo tam razvije tisti pravi vonj. Če vam dišava ne diši v steklenički ali obratno, ni rečeno, da bo enako reagirala tudi na vaši koži. In ko dišave testirate predlagamo, da jih ne testirate več kot 4-5 v enem dnevu, saj več ne bo realno. Vsekakor pa med samim testiranjem povonjajte denimo kavo, ki jo imajo na razpolago v obliki zrnc v vseh večjih drogerijah in parfumerijah.

Izberite dišavo zase, ki bo izražala vašo osebnost ter bo kar najbolje zadišala tudi na vaši koži. Izberite premišljeno in predvsem – testirajte dišavo na pravilen način.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj