Dišave so tiste, ki nas delajo popolne

0
620

Kaj bi rekli na trditev: dišave so tiste, ki nas delajo popolne.  Nas res? Bi se lahko strinjali s to trditvijo? So res dišave tiste, ki nam dajejo popolnost in neustrašnost?

unknown-model-female-1273027_960_720

Jaz bi rekla, da je predvsem odvisno od nas samih, od tega kakšen tip človeka smo ter seveda koliko imamo radi same sebe in koliko premoremo samozavesti do sebe. V kolikor sami sebe ne cenimo in se nimamo radi ter nimamo samozavesti ter imamo nizko samopodobo, nam prav nobena dišava ne bo pomagala, da se bomo počutili bolje oziroma, da bomo bolj popolni. V kolikor, pa se v svoji koži počutimo odlično, smo samozavestni in se imamo radi, pa so seveda dišave tiste, ki nas lahko naredijo še bolj popolne. Ključ oziroma skrivnost je pa seveda v izbiri vonja, kot smo to že večkrat povedali. Dišava, ki nas bo naredila popolne oziroma bo zaokrožila našo osebnost, mora biti takšna, da nam je pisana na kožo. Takšna, da nam diši in takšna, ki v nas prebudi lepe občutke že ko jo povonjamo.

Naša popolnost in naš popolni dan je odvisen samo od pravilne izbire dišave – seveda pod drugo točko, prva je še zmeraj tista od katere je vse odvisno. To pa je ta, da se moramo imeti radi, da se znamo ceniti ter da se dobro počutimo v svoji koži in smo zadovoljni sami s seboj. Dišava, pa je tista, ki bo vse skupaj le zaokrožila ter dodala tisto piko na I. In saj veste, sprejemanje in dojemanje sebe je velikega pomena za našo okolico. Tako kot bomo dojemali sebe sami, nas bo tudi okolica skupaj z našo dišavo, ki jo moramo znati nositi. Ne pozabite, vaša popolnost je odvisna predvsem od vas samih, ter seveda za piko na I od vaše izbire pravilne dišave. Izbirajte z občutkom in le zase. Vi sami ste prva misel – tudi pri dišavi.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj