Dišave za našo osebnost

0
637

Ste se kdaj vprašali kako še lahko izbiramo primerne dišave zase? Dišava se poistoveti z našo osebnostjo. Vedno. Morda tega ne mislimo, a zagotovo je tako. Če ni prava za nas, nam ne pristaja. Lahko še tako diši na drugih, lahko še tako diši na nas. Ampak morda nam ne pristaja. Morda ne pristaja k naši osebnosti. Ljudje smo si različni med seboj kar se tiče osebnosti. Smo divje narave in smo mirne narave. In tako nam pristajajo tudi dišave. Dišave tako izbiramo tudi glede na naš življenski slog.  Divje osebnosti, imajo ponavadi hiter življenski slog, veliko se jim dogaja, lahko bi rekli, da imajo razburkano življenje. In takšne so tudi njihove dišave. Redkokdaj bodo takšne osebe izbrale nežne dišave. Četudi jih, pa jim ne bi pristajale, saj se ne bi skladale z njihovim življenskim slogom ter njihobo osebnostjo. Mirne osebnosti, pa nikoli ali redko izberejo močne dišave ali takšne z bolj divjimi vonji. Saj se vsekakor z njimi težko poistovetijo. Oziroma jim niti ne pristajajo. Ne pristajajo v njihov življenski slog.

A včasih lahko dišave igrajo vlogo našega kostuma. Kaj to pomeni? Velikokrat izbira naše dišave ponazarja osebnost katera želimo biti. In morda prikažejo realno sliko kakšni smo odznoraj, četudi navzven kažemo drugo plat. In včasih z izbiro želimo vplivati tudi na to, kar želimo biti. Morda je tudi zato včasih izbira dišave izjemno težka odločitev. A sebe poznamo. In velikokrat je to seveda najlažje. Zaplete se ko izbirate dišavo za koga drugega. Takrat se lahko ravnate samo po tistem, kar vidite navzven. In velikokrat je izbira dišave za nekoga drugega prav zaradi tega težka.  Nasvet: V kolikor kupujete dišavo za nekoga drugega, skušajte ugotoviti katere dišave uporablja ali celo katero si želi. V nasprotem primeru se vam lahko hitro zgodi, da z izbiro brcnete v temo. Morda kdo skriva divjo ali nežno plat.

Izbira dišave glede na našo osebnost je seveda vsekakor smiselna, saj se bomo z njo tudi najbolje počutili. Vendar pa prisluhniti svoji notranji osebnosti – to je to kar ste v resnici. In to je to, kar morate pokazati tudi navzven, pa čeprav samo in zgolj z dišavo.

 


PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj