Dišavi United Colors of Benetton – Colors of Benetton Pink & Blue

0
835

benetton-colors-of-benetton-pinkSe še spomnite pisanih oblačil in oglasov z dodano vrednostjo, provokativnostjo in družbeno odgovornostjo? Modna hiša Benetton je v okviru kolekcije Colors of Benetton ustvarila dve novi dišavi Pink in Blue. Obe različici sta namenjeni ženskam, na voljo pa sta kot toaletna voda. Kampanja dišav promovira raznolikost, multikulturalizem, lepoto in optimizem. Dišavi sta sveži, mladostni in živahni.

Colors of Benetton Pink je vesela cvetlično sadna dišava, ki se odpre s sadno citrusnimi aromami bergamotke, tangerine in pasijonke. Srce dišave je cvetlično, saj ga sestavljajo vrtnica, jasmin in pomarančni cvetovi, medtem ko spodnje note lesa, pačulija, jantarja, vanilije in mošusa umirjajo in zaokrožajo dišavo.

Colors de Benetton Blue je sproščujoča in osvežujoča citrusna dišava. Odpre se s citrusnimi notami grenke pomaranče, yuzuja in limone ter se nadaljuje v srčne note pomarančnih cvetov, frezije in  pijače mate. Spodnje note zaključijo dišavo z notami cedre, tonka fižola in mošusa.

Steklenički sta okrogli, ena v roza in druga v modri barvi, na voljo pa sta v 80 ml embalaži.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj