Diši po poletju: DKNY Be Delicious Electric Citrus Pulse

0
353

Vam že diši po poletju? Izberite DKNY Be Delicious Electric Citrus Pulse žensko dišavo in poletje bo pri vas še pred začetkom.

Dišava Be Delicious Electric Citrus Pulse je ognjevita sveža in močna dišava za ženske, ki vedo kaj hočejo. Že sama barva stekleničke o njej pove, da je pozitivna in energična. Kot večina dišav DKNY je tudi ta zapakirana v stekleničko v obliki jabolka, kar lahko nekako ponazarja tudi kraj od koder DKNY tudi prihaja, New Yorka ki mu pravimo tudi Big Apple ali veliko jabolko. In tudi oblika embalaže izvira od tam. Seveda pa ta oblika embalaže ni pravilo vseh dišav te znamke.

Donna Karan New York je ameriška modna družba, ki jo je ustanovila oblikovalka Donna Karan in njen pokojni mož Stephan Weiss.  Podjetje je svoje blagovne znamke razširilo z oznako DKNY, namenjeno mlajšim ženskam in sčasoma z DKNY Jeans, DKNY Men in DKNY Active, ki se s časom povečujejo  na otroška oblačila, dodatke za dom in lepotilne izdelke.
Prvi parfum, Donna Karan za ženske, je izšel  leta 1992. V sodelovanju z Estee Lauderjem so bile ponujene nove dišave za moške in ženske v 1990-ih. Prva dišava je tako izšla leta 1992, najnovejša pa je od leta 2017. Dišave Donne Karan so bile izdelane v sodelovanju z parfumerji Rodrigo Flores-Roux, IFF, Alberto Morillas, Harry Fremont, Trudi Loren, Yann Vasnier, Calice Becker, Anne Flipo, Maurice Roucel, Olivier Gillotin, Pierre Negrin, Jean-Marc Chaillan in Yves Cassar.

Pustite se začarati citrusom in prijetnemu poletnemu vonju z DKNY.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj