Dišim po…S’Oliver – For Her 

0
939

Soliver. Prav tisti Oliver, ki se začne na S je ustvaril novo dišavo. Pravzaprav več niti ni tako zelo nova, nastala je v drugi polovici leta 2016. A vseeno, opazna, dišava ki je preprosto ne smeš spregledati in jo enostavno moraš preizkusiti.

S preprostim imenom – for Her.  Hitro si ga zapomniš in hitro gre v uho. Ko ga iščeš v parfumeriji si pri povpraševanju ne zlomiš jezika pri izgovorjavi imena. Pač super preprosto ime. Kolikor je ime preprosto je pa vse ostalo popolnoma (ne)preprosto. Prodaja se v paru – ženski in moški. A mi se bomo danes dotaknili tistega ženstvenega. Škatlica na zunaj izgleda preprosto, lično a vendar ne izstopajoče. Kot ime. Ko pa škatlico odpreš, pa ostaneš brez besed.

Ko zagledaš stekleničko nekako izpuhti občutek preprostosti.  Nekako se ne moreš nagledati stekleničke. Tiste pudraste stekleničke, elegantno oblikovane, ki ima za dodatek super lep nežno roza dodatek. In na račun tiste prečudovite stekleničke, spominja na kakšno high end dišavo. In morda to tudi je, vendar njena cena nikakor ni high end 🙂 V nežno (kakopak) roza barvnem pridihu. Saj je vendar ženska – nekako vse vsi zapakirajo v roza barvo, kar ponazarja žensko.  Ne vedno, a marsikdaj.  In za piko na I je dodana še zelo všečna in romantična pentlja, ki je ponovno popolnoma ženstvena in seveda zelo opazna.

Vonj – božanski, obstojen- pravzaprav zelo obstojen in tako zelo dišeč, ženstven, svež a hkrati zelo topel. Svež vonj, ki pa ostane tako nepozaben. Lahko bi mu rekli tudi elegantno svež vonj, ki traja in traja.

Prevladujoče note v dišavi so predvsem cvetlične in sadne.

  • Turška vrtnica in nežna magnolija.
  • Na drugi strani rdeč poper, iris, mošus, jantar.
  • Zaznati je tudi vonj po ličiju in citrusih.

Dišava ponazarja vsakodnevno eleganco, kot tudi razigranost in srečo. Nekako se zdi, da te vonj te dišave povabi ter premami, da se ustaviš za trenutek in uživaš v tistem času.  Zares ženstven vonj, ki pa je hkrati na svoj način tudi igriv. Lahko bi mu rekli, da je brezčasen. Dišavo lahko uporabimo v vseh letnih časih, saj  prepletanje vonjav poskrbi, da pristoji dišava vsakemu trenutku. Vsekakor dišava, ki ne bo pozabljena.

 

Oliver te čaka..saj veš tisti Oliver, ki se začne na S 🙂 Ga boš ujela?

In ne pozabi poiskati tudi moške različice. Naj ti prišepnemo, da je tudi moški vonj zares božanski in obstojen. In zakaj bi dišala samo ti? Privošči ta dišeč, obstojen in brezčasen parfum tudi svojemu moškemu, očetu ali bratu.

S oliver te čaka, privošči si ga. Ne bo ti žal. Obljubimo.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj