DKNY Be Delicious Crystallized

0
214

Končno spet novost priljubljene kolekcije modne ikone Donne Karan DKNY Be delicious. Kolekcija je poznana po svežih vonjih ter uravnoteženostjo med hitrim ritmom mesta, ki nikoli ne spi, ter življenjem podjetnih žensk in je hkrati nežna s svojim umirjenim pridihom narave.dkny-be-delicious-fresh-blossom-crystallized

Obe novi omejeni različici dišave sta bili izdani v septembru 2016. Navdih za steklenički so oblikovalci našli v diamantih, prizmah ter oblikovanem kristalu.

Za dišavo DKNY Be Delicious Crystallized so perfumerji dobili navdih pri življenjskem stilu Newyorčanov. Zgornje note vsebujejo grenivko, yuzu, magnolijo in kumaro. Tem sledijo cvetlične srčne note vrtnice, vijolice, tuberoze, jabolka in šmarnice. Beli les, sandalovina, mošus in beli jantar za sestavljajo spodnje note dišave.

DKNY Be Delicious Fresh Blossom Crystallized pa je omejena različica sočne, cvetlično sadne dišave iz leta 2009. Zgornje note grenivke, bazilika, cveta črnega ribeza, kislega jabolka, magnolije, vodnih not in marelice ponazarjajo, da gre za pisano paleto okusov in vonjev. Srčne note vsebujejo cvetlične note jasmina, šmarnice, kovačnika, frezije in vrtnice. Dišava pa se zaokroži s spodnjimi notami sandalovine, belega mošusa in rdečega jabolka.

Obe dišavi sta na voljo v 50 ml embalaži kot parfumska voda. Steklenički sta značilni za DKNY Be delicious, Crystallized je v sočni zeleni barvi, Fresh Blossom Crystallized pa v nežni roza barvi.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj