Drew in njej nov Turquoise

0
495

Kozmetična znamka oziroma ime FLOWER je bila zamisel in poslanstvo ameriške igralke Drew Barrymore, ki je našla navdih v prepričanju, da si ženske povsod zaslužijo najboljšo kakovost in najbolj učinkovite izdelke po dostopni ceni. Vse preveč je izjemno cenovno visokih dišav, ki marsikateri ženski onemogoča nakup. Drew pa je imela s svojo dišavo drugačne cilje, kot ponuditi visoko cenovno dišavo.

Njen cilj je, da FLOWER pomaga ženskam da se dobro počutijo v svoji koži, ter da zajamejo svojo individualno lepoto na dostopen način. Prav vsaka ženska je lahko lepa s kančkom pomoči nekaterih proizvodov, ki si jih seveda lahko privošči.

Drew pravi: “V FLOWER-ju naša strast ustvarjati kozmetične izdelke za širšo populacijo in predvsem omogočiti prav
vsem, da si lahko privoščijo lepo dišati.

In tako je nastala nova dišava, ki so jo poimenovali  Turquoise: osvežujoč in vodno cvetlični modri lotus, cvet medene in fig.

Steklenička se seveda sklada z imenom, saj je v prelepi turkizni barvi. Prav vsaka dišava iz te linije nosi svojo barvo in ta se zelo sklada s poletjem, saj je turkizna barva nekako poletna barva.

Osnovne note najdemo v figi-smokvi, cvetu medene in modrem lotusu. Prava nežna poletna dišava, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne. Hkrati pa je izjemno dostopna prav vsem.

Super novica je tudi njena cena, saj ne gre za visoko cenovno dišavo in je njena dostopnost veliko prijaznejša, a vsekakor ne trpi na ta račun kvaliteta same dišave.

“Uživajte v mediteranskem raju, vodni oazi in vznemirljivo potovanje za vaše čute. Doživite TURQUOISE, zapeljivo novo dišavo z Flowerjem.” Dovolite si zadišati po mediteransko. Vaš Turquoise.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj