Elie Saab Le Parfum Parfumska voda Ženska dišava

Elie Saab Le Parfum Parfumska voda Ženska dišava

Elie Saab Le Parfum - 50ml - Parfumska voda ženski

 

Znamka: Elie Saab

Spol uporabe: Ženski

Leto izdaje: 2011

Vonj: belo cvetje, med, sladek, pačuli, citrusni

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: cvet afriške pomaranče

Srčne note: jasmin

Spodnje note: pačuli, virginijska cedra, vrtnica, beli med

Opis dišave Elie Saab Le Parfum parfumska voda Ženska dišava :

Elie Saab je libanonski modni oblikovalec, znan po svojem oblikovanju večernih in prestižnih ekstravagantnih ženskih oblek. Te obleke nosijo številne slavne osebe tudi in predvsem na rdeči preprogi. Oblikovalec Elie Saab ima v svoji zbirki dišav 25 parfumov. Gre za malce mlajšo znamko dišav. Prva njihova dišava je izšla v letu 2011. Parfumer, ki skrbi za vonj in nastanek dišave je Francis Kurkdjian, še en izmed libanonskih mojstrov modnega sveta oziroma parfumskega sveta.

Dišave odlikuje predvsem ekstravaganca, prestiž, nori vonji in malce izstopajoč design stekleničk in škatlic. Namenjene so seveda ženski populaciji, ki vedo kaj hočejo in ki želijo s svojo dišavo nekoliko izstopiti iz množice.

Dovolite si postati to kar želite in naj vam na tej poti pomaga tale odlična dišava. Elie Saab Le Parfum parfumska voda Ženska dišava diši po sladkem medu in citrusih. Je malce bolj zimski vonj, ki vam bo zagotovo všeč. Njegova toplota vas bo hitro popeljala nekam na hladno, vendar vas bo hkrati tudi prijetno grela. Prijetno topel vonj za hladne zimske dni in noči. Primeren je za vse dni v dnevu, morda pa bi ga malce bolj priporočali za hladnejše mesece, čeprav v njem najdemo tudi nekaj citrusov kar pomeni prijetne poletne svežine. Gre za parfumsko različico, kar pomeni, da je tudi malce močnejša in bolj obstojna.Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.