Elizabeth Arden in njen zeleni čaj

0
651

Elizabeth Arden je znana kozmetična znamka, ki pa izdeluje tudi dišave. Sama sem še ne dolgo nazaj odkrila njene čudovite dišave, ki so malce drugačne kot sem jih sama vajena. Vsaj ta, ki sem jo izbrala. Dišava se imenuje Green Tea – zeleni čaj? Resno?

Zakaj bi se kdo dišavil z zelenim čajem?

Elizabeth Arden Green tea bi v prvi vrsti po najdenih opisih sodeč lahko opisala kot nežno in osvežilno. Ampak še zmeraj sem se spraševala, zakaj bi nekdo hotel dišati po zelenem čaju?

Dišava je zapakirana v povsem preprosto stekleničko, a meni zelo lično. Je izjemno osvežilna in jo sama obožujem za te poletne in vroče dni. Nima pretirane obstojnosti, vsaj na moji koži ne, vendar je zame povsem dovolj, da zdrži 2-3 ure, kasneje pa jo ponovno nanesem.

Kaj vonjam? Na moj prvi vonj zavonjam meto, limono in zeleni čaj. Izjemno lahka, osvežilna in vsestransko uporabna. Jaz sem se vanjo kar malo zaljubila. Sporočite nam v komentarjih ali je kdo od vas že preizkusil navedeno dišavico?

Zeleni čaj v kombinaciji z meto deluje izjemno osvežilno, kar pravzaprav vsi iščemo v teh vročih dneh. Preizkusite jo, prepričana sem, da vam bo všeč kot je bila in je meni.

Elizabeth Arden je pač sinonim lepote – mednje pa spadajo seveda tudi dišave.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj