Elizabeth Taylor Forever Ženska dišava

Elizabeth Taylor Forever Ženska dišava

Elizabeth Taylor - Forever - edp ženski

 

Znamka: Elizabeth Taylor

Spol uporabe: Ženski

Leto izdaje: 2002

Vonj: sadni, belo cvetje, lesni, pudrast, cvetlični

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: robida, jabolko, mandarina, zelene note

Srčne note: tiare roža, vijolica, orhideja, vrtnica, egiptovski jasmin

Spodnje note: klinčki, sandalovina, jantar, lesne note, beli mošus

Opis dišave Elizabeth Taylor Forever Ženska dišava :

Dišave, ki jih nosijo zvezdnice, lahko hitro pridobijo na slovesu in seveda tudi na prodaji. So pa dišave, ki so zares dobre in dišave, ki jim zvezdniki zares zaupajo.  Morda zato, ker so dišave še zmeraj na dosegu roke in v cenovnem razponu, da si lahko prav vsak privošči tudi najbolj zvezdniško dišavo. Elizabeth Taylor je bila velika ljubiteljica dišav. Nosila je svoje in tuje.

Velika Elizabeth Taylor. Le kdo je ne pozna kajne? Svojo slavo je doživela predvsem na svoji igralski poti. Velja za eno izmed največjih igralk na sploh, znana pa je tudi po tem, da se je kar osemkrat poročila. Morda zato še bolj oboževana ali nenavadna. Kakor želite. A kljub vsemu vas zagotovo zanima katere so tiste dišave na katere je zvezdnica prisegala in jih je vsakodnevno tudi pridno uporabljala. Torej – si želite dišati kot velika Elizabeth Taylor? Zvezdnica Elizabeth Taylor je prisegala na Femme, Jungle Gardenia, Versace V’E , Jean Desprez Bal A Versailles, and her own fragrance White Diamonds By Elizabeth Taylor.

In iz tega, da je bila velika ljubiteljica dišav je nastala seveda tudi lastna znamka dišavic, ki jih je z veseljem in ponosom nosila. Dišave pa so bile tudi zaradi imena izjemno prodajane in so seveda še danes.

Elizabeth Taylor Forever svež in topel cvetlični ter začimbni vonj, ki vas ne bo pustil ravnodušne. Prefinjena steklenička in lep vonj. Dišava je izšla že v letu 2002 v prelepi nežni steklenički. Za vedno Elizabeth s to prefinjeno dišavo.Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.