Emilio Pucci Vivara Acqua 330 Ženska dišava

0
215

Emilio Pucci - Vivara Acqua 330 - edt ženski

 

Znamka: Emilio Pucci

Spol uporabe: Ženski

Leto izdaje: 2009

Vonj: morski, aromatični, belo cvetje, ozonski, slan, mošusni

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: list vijolice, morska voda

Srčne note: jasmin, plumerija

Spodnje note: mošus

Opis dišave Emilio Pucci Vivara Acqua 330 Ženska dišava:

Emilio Pucci (1914 – 1992) je bil znani modni oblikovalec in politik iz Firenc iz Italije. Pucci je bil polkvalificiran športnik z velikim zanimanjem za več disciplin. Všeč mu je bilo smučanje, tenis in plavanje. Na zimskih olimpijskih igrah leta 1932 je bil del italijanske ekipe. Vendar ni tekmoval v nobeni disciplini. Študiral je v Milanu, Italiji in ZDA.  Prva oblačila, ki jih je kdajkoli načrtoval so bili kosi za športne smučarske ekipe Reed College v Oregonu v ZDA.

 Namesto da bi začel množično proizvodnjo svoje športne opreme, je ustanovil svojo lastno znamko na otoku Capri. Njegovo globoko poznavanje materialov mu je pomagalo pri izdelavi prih kopalk. Toda njegova ljubezen do drznih barv in vzorcev ga  je pripeljala do oblikovanja svilenih rut, bluz in oblek. Njegovi modeli so postali priljubljeni pri visoki družbi Otoka Capri in zato je odprl prodajalno v Rimu, da bi razširil svojo dejavnost. Do konca petdesetih let prejšnjega stoletja so njegove modele nosile najbolj znane igralke.  Prva dišava, ki je bila uvedena pod oznako Pucci, je bila Vivara, intenzivna Chypre za ženske, leta 1965. Kasnej so seveda tradicijo nadaljevali drugi, tudi dišave.

In tako je leta 2009 izšla dišava Emilio Pucci Vivara Acqua 330 dišava za ženske. Gre za čutno aromatično in morsko dišavo, ki je primerna za vsak trenutek v dnevu in za vse priložnosti. Zanimiva steklenička, ki jo dela še bolj posebno, turkizna barva pa še bolj morsko in sveže. Sonce, morje, slan vonj po morju. To boste dobili v eni steklenički.

{{ reviewsOverall }} / 5 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Razporedi po:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj