Escentric Molecules Intelligence & Fantasy Ženska dišava

Escentric Molecules Intelligence & Fantasy Ženska dišava

Escentric Molecules - Intelligence & Fantasy - edt ženski

 

Znamka: Escentric Molecules

Spol uporabe: Ženski

Leto izdaje: 2010

Vonj: citrusni, lesni, mošusni, cvetlični, pudrast

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: bergamotka, mandarina, roza poper, magnolija

Srčne note: osmantus, frezija, vrtnica, tiare roža

Spodnje note: sandalovina, virginijska cedra, kašmeran, mošus

Opis dišave Escentric Molecules Intelligence & Fantasy Ženska dišava:

Znamka z malce zapletenim imenom in kot se sami navajajo z čudno  in včasih žametno aromo molekul, ki v naravi niso prisotne. To je Escentric Molecules.  Zasleduje edinstveno in uporno vizijo dišav. Dišave Escentric Molecules niso niti klasične niti preprosto lepe. Namesto tega so molekule v njihovih dišavah oblikovane tako, da na poseben način delujejo z naravnimi feromoni uporabnika.

Geza Schoen je nos podjetja Escentric Molecule. Njihove dišave so z leti pridobile zaupanje mnogih po vsem svetu. Nekatere njihove dišave so unisex, nekatere opredeljene na spol. Vendar pa je pomambna informacija za, da vse te dišave nosijo podobne note, ki so oblikovane tako, da sam reagirajo s pomočjo sinteze na spol človeka. Se sliši čudno? Zagotovo. Kljub vsemu, pa preizkusite njihove dišave, morda so čudne, morda niso na pogled kjut in oh in ah. So pa zagotovo posebne in ta posebnost jih dela drugačne od drugih in prav to je njihova formula za uspeh. Da so vam tako zelo všeč in da jih tako zelo obožujejo mnogi ter nanje prisegajo.

Ženska različica dišave, ki nosi glavni vonj v notah citrusov in lesa. Escentric Molecules Intelligence & Fantasy ima posebno rdečo stekleničko in nosi številko 1. Njena izdaja sega v leto 2010. Posebna na pogled, nekoliko stroga. Veste, da bo reagirala na vaš ženski spol? Ne verjamete? Poizkusite in se prepustite tem posebnim molekulam. Morda so čudne so pa zagotovo nekaj posebnega.Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.