Estée Lauder Bronze Goddess Skinscent 2015 Ženska dišava

Estée Lauder Bronze Goddess Skinscent 2015 Ženska dišava

Esteé Lauder - Bronze Goddess Skinscent 2015 - Eau Fraiche ženski

 

Znamka: Estée Lauder

Spol uporabe: Ženski

Leto izdaje: 2015

Vonj: citrusni, belo cvetje, kokos, sladek, vanilija

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: bergamotka, mandarina, limona, pomaranča

Srčne note: jasmin, magnolija, pomarančni cvet, roža tiare

Spodnje note: jantar, kokosovo mleko, vetiver, sandalovina, mira, vanilija

Estée Lauder Bronze Goddess Skinscent 2015 Ženska dišava:

Estée Lauder se ponaša z močjo ustvarjanja lepote. Njihova inovativna, energična in strokovnaEstée Lauder Sensuous Parfumska voda Ženska dišava zbirka oskrbe kože je pridobila desetletje izkušenj s svetovno vodilno blagovno znamko. Estée Lauder, znan kot eden od ustanoviteljev moderne nege kože, bi morala biti vaša prva točka razkošnega kozmetičnega izdelka. Pa je res?  Znamka ali bolje rečeno kozmetična hiša nudi raznovrstne izdelke od negovalne kozmetike ter seveda do dekorativne kozmetike. A nimajo samo tega. Imajo tudi svoje dišave. Vonjev je ogromno in prav vsak lahko najde tistega pravega zase v njihovi sedaj že lahko rečemo ogromni zbirki dišav.

Potopite svoje čute v aromatičnih vonjih od Estée Lauder. Ti individualno izbrani vonji bodo komplimentirali vsako priložnost z minimalnimi napori. Ne glede na to, ali želite preprost, sladek vonj ali močno dišavo, da naredite močen vtis, je vsak izdelek v njihov zbirki vrhunski parfum. Dišave so ustvarjene s posebno ljubeznijo in njihovo ustvarjanje je precej široko. V njihovih dišavah se prepleta ogromno različnih not, in na svojo raznolikost so tudi najbolj ponosni.

Estée Lauder Bronze Goddess Skinscent 2015 Ženska dišava je kot ime pove ženska dišava, kar pomeni, da je primerna seveda za ženske. Vonj dišave je citrusni, belo cvetje, kokos, sladek, vanilija. Vonj je nastal   leta 2015. Citrusni in kokosov vonj, ki vam bo zagotovo prirasel k srcu, saj vam bo pričaral poletje prav vsak dan v vašem življenju. Dišava je sicer čisto poletna, ampak kdo si ne želi poletja sredo zime? Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.