Estée Lauder Bronze Goddess Soleil Ženska dišava

Estée Lauder Bronze Goddess Soleil Ženska dišava

Esteé Lauder - Bronze Goddess Soleil - Eau Fraiche ženski

 

Znamka: Estée Lauder

Spol uporabe: Ženski

Leto izdaje: 2011

Vonj: citrusni, belo cvetje, aromatični, mošusni, svež začimbni, sladek

 

SESTAVA:

Zgornje note: sivka, petitgrain, bergamotka, limona, tangerina

Srčne note: jasmin, cvet afriške pomaranče, neroli, lepljivka, lilija

Spodnje note: mošusni slezenovec, lesne note, mošus, perunika

Estée Lauder Bronze Goddess Soleil Ženska dišava:

Estée Lauder se ponaša z močjo ustvarjanja lepote. Njihova inovativna, energična in strokovnaEstée Lauder Sensuous Parfumska voda Ženska dišava zbirka oskrbe kože je pridobila desetletje izkušenj s svetovno vodilno blagovno znamko. Estée Lauder, znan kot eden od ustanoviteljev moderne nege kože, bi morala biti vaša prva točka razkošnega kozmetičnega izdelka. Pa je res?  Znamka ali bolje rečeno kozmetična hiša nudi raznovrstne izdelke od negovalne kozmetike ter seveda do dekorativne kozmetike. A nimajo samo tega. Imajo tudi svoje dišave. Vonjev je ogromno in prav vsak lahko najde tistega pravega zase v njihovi sedaj že lahko rečemo ogromni zbirki dišav.

Potopite svoje čute v aromatičnih vonjih od Estée Lauder. Ti individualno izbrani vonji bodo komplimentirali vsako priložnost z minimalnimi napori. Ne glede na to, ali želite preprost, sladek vonj ali močno dišavo, da naredite močen vtis, je vsak izdelek v njihov zbirki vrhunski parfum. Dišave so ustvarjene s posebno ljubeznijo in njihovo ustvarjanje je precej široko. V njihovih dišavah se prepleta ogromno različnih not, in na svojo raznolikost so tudi najbolj ponosni.

Estée Lauder Bronze Goddess Soleil Ženska dišava je kot ime pove ženska dišava, kar pomeni, da je primerna seveda za ženske. Vonj dišave je citrusni, belo cvetje, aromatični, mošusni, svež začimbni, sladek. Vonj je nastal   leta 2011. Cvetlični in aromatični vonj, ki vam bo zagotovo prirasel k srcu. Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.